NEKA JOJ NEKO JAVI DA JE VIŠE NE GLEDAM KAO ŽENU I DA NEMAM OSEĆANJA PREMA NJOJ: Filip Car brutalno ponizio Maju Marinković nakon što ga je ona dozivala na svojoj devojačkoj večeri

Nakon turbulentne devojačke i momačke večeri Maje Marinković i Bilala Brajlovića na rijaliti imanju u Šimanovcima, desio se niz skandaloznih događaja, a svima je privuklo pažnju i to što je Maja usled još jednog emotivnog brodoloma i prevare koju je doživela u "Zadruzi" sve vreme dozivala svoju bivšu ljubav Filipa Cara.

Tim povodom oglasio se Car koji je prokomentarisao Majino ponašanje, kao i njene izlive emocija ka njemu, kao i ono što joj je priredio Bilal sa Majom Kovačević nakon momačke i devojačke večeri.

- Neko hitno mora javiti toj devojci da ja nju već dugo vremena ne gledam kao ženski rod, a kamoli da pričamo o nekim osećajima. Ne znam da li me više spominje ona ili taj momak koji je sa njom. Luckasti su, veoma slični, ali smaraju što me provlače stalno - rekao je Filip i dodao:

- Mene i kad nema tamo ja sam tema konstantno... Žene, a bogami i mnogi muškarci me ne vade iz usta, ja bi stvarno trebalo da dobijem honorar, joj, joj, ove godine Šimanovce zadesilo baš mnogo dama i mangupa... - rekao je Filip i pojasnio na koji način sada doživljava svoju bivšu ljubav Maju Marinković.

- Gledam na Maju kao na delinkventa! Ne gledam je na taj način kao ženu, neutralno totalno... - poručio je Car i otkrio kakvo mišljenje ima o Maji Kovačević, sa kojom je Bilal prevario Marinkovićevu posle svoje momačke večeri.

- O Maji Kovačević? O njoj mislim da se uklopila dobro u rijaliti, najviše moralom... Neka je, neka je - likovao je Car nad situacijim.

Izvor: Pink.rs
Foto: filip_car_capo_ck/Instagram

Pogledajte još