ZVEZDE OTKRIVAJU: Koliko brzo nakon raskida ste spremni za novu ljubav?

Nakon raskida svi imamo određeni period bolovanja, jer smo razočarani, povređeni, a možda smo i u stanju apatije. Kod nekih to traje nedeljama, ili čak mesecima, a pojedinci su već sutradan spremni da okrenu novi list. U nastavku pročitajte koliko koji horoskopski znak brzo preboljeva kraj prethodne veze.

Ovan

Ovnovi su osobe koje znaju da pate dosta dugo, posle duge ljubavi. Kod njih je vreme koje je potrebno da prođe da bi poželeli novu vezu jako usko povezano sa vremenom trajanja minule veze. Snaga njihovog uma je veoma velika i često su sposobni da srcu "izdriktiraju" željeno stanje i da time patnju prekrate.

Bik

Bikovi moraju da prođu kroz makar kraći period neke vrste "tihe" patnje da bi se na kraju doveli do ravnoteže i došli do onog momenta gde mogu da napreduju po pitanju emocija i da zaista dođu do toga da požele nekog novog. Autosugestivni su, a minimalno im je potrebno dva do tri meseca da bi krenuli dalje.

Blizanci

Blizanci su skloni velikoj patnji, koja osim što je velika ume da traje jako dugo. Spadaju u red onih znakova kojima je potrebno dosta dugo vreme da požele novu osobu. Često se to vreme meri mesecima, a naposletku uz malo neke kontrole, moguće je da sve dođe na svoje mesto brže, uz podšku porodice i prijatelja.

Rak

Rakovi su na donjoj lestvici bzine kojom se emotivno "restartuju". Oni umeju da pate jako dugo, da se bore u sebi da ne shvate, pa čak i onda kada shvate da se stara veza sasvim sigurno neće povratiti. Oni sigurno provedu po godinu, ako ne i više, dana, dok ne pronađu motiv za novu sasvim emotivnu vezu.

Lav

Lav ne bi bio Lav da u svemu, pa i u ovome, nije makar malo superioran. U tom pogledu, Lav ume da nosi sa sobom stanje patnje, samo do neke određene mere i granice. Maksimalno u trajanju od nekoliko meseci. U tom vremenu će se dogoditi sve ono što je neophodno da bi oni u sebi "kliknuli" i krenuli dalje.

Devica

Devica je po mnogo čemu specifična, pa je specifična i po patnji. Kod nje patnja nikada ne može da bude preterano izražena, jer čak i kada su emotivno ranjeni, kod njih zavodoljivost postoji, pa će se povodom lepih događaja, poput toga da ih neko nov primeti, lakše "razmagnetisati" i doći do toga da nekog požele.

Vaga

Vage su jako veliki emotivci, pa čak i onda kada neće želeti da to pokažu. Patnja za bivšom vezom može da bude dosta dugo izražena i da zaista dođe do toga da traje dugo, ali s neke druge strane oni to neće pokazati. Taj proces će uključivati i mogućnost da dozvole da im se neko nov približi, makar kroz komunikaciju.

Škorpija

Škorpijama sve može da krene lepim putem u dovoljno brzoj meri da se za njih može reći da su znak koji se najlakše emotivno "restartuje". Čak i kada su bili izuzetno zaljubljeni, snagom svoje volje, patnju mogu da svedu na minimum, zbog čega definitivno relativno brzo krenu napred i pronađu nekog novog.

Strelac

Strelac uvek pokušava da drži uključen racio i da ne dozvoli da patnja preterano utiče na njegov tok i stil života. U tom pogledu, nekoliko nedelja do dva meseca nakon raskida, Strelčevi ponovo dobiju neku novu svežinu, koja ih motiviše da nastave dalje u potrazi za nekim boljim emotivnim životom i novom vezom.

Jarac

Jarac ne voli osećaj koji proističe iz patnje, to je činjenica, ali je opet previše emotivan da bi tako lako, krenuo dalje u neke nove emotivne pobede. Problem za Jarca je taj, što on svaku emotivnu vezu posmatra kao sudbinsku, kao da je za ceo život, pa mu treba nekoliko meseci da bi se pokrenuo i poželeo nešto novo.

Vodolija

Vodolije su takođe jedan od znakova koji je na dnu ove lestvice. Kada oni pate, u njihovom životu je na snazi pravo vanredno stanje, zbog čega su svi ljudi iz njihove okoline maksimalno alarmirani. Pate istinski, sa veoma velikom dozom samosažaljenja, a dok požele novu vezu prolazi po godinu dana i više.

Ribe

Ribe mogu da veoma brzo urade "restart" i da krenu dalje u svojoj ljubavi. Oni se nikada ne zavaravaju da su preboleli, ali kod njih to nema veze sa time da li će krenuti dalje. Oni definitivno mogu iz stanja patnje da krenu i da nesto novo u svom životu postignu, pa u globalu se može očekivati da pate samo na kratko.

Izvor: Aska.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.