VENČANJE NA BRODU: Maja Marinković i Bilal Brajlović izgovorili sudbonosno "da" (VIDEO)

Tokom dana na rijaliti imanju u Šimanovcima u okviru zadatka Velikog šefa venčali su se Maja Marinković i Bilal Brajlović.

Nakon što su svatovi kupili mladu na imanje su stigla svadbena kola koja su prevezla mladence do oltara gde će izgovoriti sudbonosno "da".

Kad su ušli u kola, Maja i Bilal su jedno drugom ozjavili ljubav.

- Voliš li me? - pitao je Bilal.

- Da - rekla je Maja.

- Ozbiljno? - dodao je Brajlović.

- Da - potvrdila je Marinkovićeva.

Mladenci su sa svatovima stigli u drugi deo imanja, a svečani čin se odigrao na brodu. Maja i Bilal su stali pred matičara Zvezdana Slavnića, koji je održao govor.

- Molim vas za tišinu, dugo nisam radio ovo. Nemojte da se ljutite ako progutam neko slovo. Draga Majo, dragi Bilale. Želimo da vam brak bude berićetan. Bilalu želimo da Maja ne zaprži čorbu, da bude kralj, a ne car, da sve puca od ljubavi i da ga Maja u bazenu ne udavi. Da vam brak bude bez tuge i bede, da se ne ponavljaju scene Maše i mede. Savetujemo da ne žurite, da štedite honorare, da bi Biki umesto Takija punio ormare. Bilale, Maji budi poput princa, i mani se zadrugarki iz kokošinjca. Ako Maja da grebe krene, ne zaboravi da ima pravo na tri žene. Neka ovaj dan bude početak dugog i zajedničkog života - pročitao je Zvezdan.

- Mladenci i gosti, pre 27 godina sam venčao majku Jelenu sa njenim verenikom Čupom, nadam se da će ti, Majo, brak potrajati duže od Jeleninog. Nadam se da se nećete ljutiti što je Taki trampio burme za dve gajbe piva. Želim da ovaj dan provedete u sreći i miru. Mladenci, srećno, gosti prijatan doček - dodao je Slavnić.

- Bilale Brajloviću, da li prihvataš Maju u ljubavi, zlu, grebanju? - pitao je Zvezdan.

- Da - odgovorio je Brajlović.

- Majo, da li prihvataš Bilala Brajlovića za svog supruga u dobru i u zlu, bedi i bogatstvu? - pitao je Slavnić.

- Da. Ja zadržavam svoje prezime i uzimam njegovo, Maja Marinković Brajlović - odgovorila je Maja.

- Nek mladoženja poljubi mladu - dodao je matičar, što je on i uradio.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još