GLAMUROZNA PROSLAVA NA IMANJU U ŠIMANOVCIMA: Maja Marinković i Bilal Brajlović oduševljeni svadbenom tortom (VIDEO)

Tokom dana na rijaliti imanju u Šimanovcima u okviru zadatka Velikog šefa venčali su se Maja Marinković i Bilal Brajlović.

Nakon što su mladenci izgovorili sudbonosno "da" na brodu usledilo je veliko svadbeno veselje.

U diskoteci je zavladalo odueševljenje kad je obezbeđenje unelo tortu za Maju i Bilala. Zadrugari su se okupili oko njih dvoje, kako bi uživali u spektakularnom prizoru.

Torta je bila na četiri sprata, bila je u beloj boji, kao i dekoracija na njoj. Zadrugari su sačekali da se ugase prskalice, kako bi Brajlovićev kum Aleksandar Sauer mogao da održi govor.

- Moram da se obratim mladencima, imam malu tremu. Dižem čašu za ljubav vašu. Nemojte da ste tužni i smoreni, znam da su mmnogi na vas ljubomorni. Na njegovom mestu želeo je biti svaki, zbog frke na momačkom Taki je patio, pa je burme vratio. Mog kuma Bilala voleće do groba, pade u zaborav i Cica zvani Čorba. Zavšrila je na kratko i kod Marka Markovića. Ako počnem kume i tvoje bivše nabrajati, dugo će ova zdravica trajati. Da tebe ne nađoše pravili bi te od blata, vidiš kakvu ima za momčinu brata. U tebe se kume uzdam i u tvoju snagu, zadovoljićeš ti mladu - pročitao je Sauer.

Nakon govora mladenci su presekli tortu i nastavili da se vesele.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još