JA SAM GOSPOĐETINA, A ONA JE SUJETNA: Dara Bubamara potvrdila da je stavila tačku na prijateljstvo sa Jelenom Karleušom

Jelena Karleuša je pre nekoliko dana u krajnje pomirljivom i staloženom tonu istakla da Dari Bubamari ništa ne zamera, pošto su se u javnosti sve češće mogle čuti priče kako one više nisu u dobrim odnosima.

Jelena je ispričala da je Dari pomogla kada joj je bilo jako teško u životu i da za tim uopšte ne žali.

Na ove Karleušine reči sada je odgovorila i Bubamara, koja je u izjavi za "Kurir" definitivno stavila do znanja svima da je na druženje sa JK stavila tačku, te da joj nije jasno zašto se u javnosti po tom pitanju podigla drama bez razloga.

- Nikada nisam pitala, ko se sa kim druži. Takva pitanja postavljaju samo iskompleksirani, sujetni i nesigurni ljudi. Znaš onu pesmu: "Ko se s nama druži, život mu je duži, a ko sa mnom nije, ni za k*rac nije. Ja sam žena koju svi vole i omiljena sam. Mogu sa svim koleginicama da se družim, ja sam omiljena... Meni je moj otac koji je za mene bio bog otac, nikad nije govorio šta ću da radim. Kome se ne sviđa, ne mora da gleda i to je to... - istakla je Dara, pa se konkretno dotakla i svog odnosa sa Karleušom:

- Ne bih uopšte razmišljala o Karleuši. Svako radi sebi, ne radi meni. Ja nisam ništa radila. Ja sam čista. A te priče, o tom pomaganju, to... Šta sam ja sve pomogla što ona i zna i što ne zna, pa nisam pričala o tome. Jer sam ja - gospođetina i neću pričati ni ružne stvari ni lepe. Nek se to sad završi kako se završi, njen izbor i njena stvar. Sujeta je čudo! - šokirala je Dara.

Ona je naglasila i da nema vremena da prati šta se sve piše o njoj jer mnogo radi i zarađuje.

- Trudim se da budem sa svima okej. Ko je nekorektan, samo imam amneziju. Ne radim mu ništa, ne želim mu zlo. To je jako malo ljudi. Sa svima sam dobro, sa svima se slažem. Kako kaže jedan moj drugar: "Ko sa Darom nije dobar, taj je stvarno loš". Verovatno im je dosadno. Ja mnogo radim, zarađujem... Nemam vremena da pratim šta i ko, kako... Čujem od fanova kad mi pošalju - zaključila je Dara.

Podsetimo, JK je izjavila da Dari ništa ne zamera i da se uvek trudila da joj maksimalno pomogne.

- Ja Dari ne mogu da zabranim, ni sa kim će ona da se druži, niti šta će da radi. Ona je odrasla žena. Njoj to ide i na ime, i na obraz, i na čast šta radi. Neću da joj zameram, niti da je prevaspitavam. Ona ima pravo da se ponaša prema drugima kako misli da treba. Ja sam bila na njenom koncertu, svim silama sam se trudila maksimalno da joj pomognem. Ona je tada bila u jednoj životnoj ne baš sjajnoj situaciji. Pomogla sam joj od srca i ljudski. I opet bih. I ne samo njoj, već i svakom kolegi. Ne tražim ništa zauzvrat, niti ja branim bilo kome da se druži sa nekim, zato što sam ja, na primer, nešto nekom učinila. Naprotiv, onda to ne bi bilo fer. Pustite Daru, nek živi i nek radi kako ona misli da treba - rekla je medijima Karleuša.

Izvor: Kurir.rs
Foto: darabubamara_official/Instagram

Pogledajte još