POMOGLA SAM JOJ I OPET BIH, SVE IDE NA NJEN OBRAZ: Jelena Karleuša progovorila o svađi s Darom Bubamarom

Pevačica Jelena Karleuša nedavno se dotakla svog odnosa sa koleginicom Darom Bubamarom, za koji mnogi tvrde da je u poslednje vreme jako narušen.

Iako su mnogi očekivali suprotno, JK je u krajnje pomirljivom i staloženom tonu istakla da Bubamari ništa ne zamera. Ona je ispričala i da je Dari pomogla kada joj je bilo jako teško u životu i da za tim uopšte ne žali.

- Ja Dari ne mogu da zabranim, ni sa kim će ona da se druži, niti šta će da radi. Ona je odrasla žena. Njoj to ide i na ime, i na obraz, i na čast šta radi. Neću da joj zameram, niti da je prevaspitavam. Ona ima pravo da se ponaša prema drugima kako misli da treba. Ja sam bila na njenom koncertu, svim silama sam se trudila maksimalno da joj pomognem. Ona je tada bila u jednoj životnoj ne baš sjajnoj situaciji. Pomogla sam joj od srca i ljudski. I opet bih. I ne samo njoj, već i svakom kolegi. Ne tražim ništa zauzvrat, niti ja branim bilo kome da se druži sa nekim, zato što sam ja, na primer, nešto nekom učinila. Naprotiv, onda to ne bi bilo fer. Pustite Daru, nek živi i nek radi kako ona misli da treba - rekla je JK.

Podsetimo, Jelena je istakla da postoje kolege sa kojima je u dobrim odnosima, ali da su pevačice jako sujetne kada su u pitanju druženja na estradi.

- U jako dobrim odnosima sam sa Natašom Bekvalac i Milicom Pavlović. Ako pucaš na ovo što je uradila Dara Bubamara, to je njena stvar, njen izbor, njena odluka. I prosto ide njoj na čast i obraz. Pevačice su jako sujetne, zaključno sa mnom i jako su osetljive na te odnose i kad se jedna druži sa drugom, to je ljubomora kao da smo u vezi i braku. Ali ja moram da kažem da ja nisam znala da će Seka Aleksić nastupati na toj proslavi. Dugo je nisam videla uživo i mogu da kažem da mnogo lepše i mršavije izgleda uživo nego na slikama. I mnogo je lepa žena - rekla je Jelena.

Izvor: Kurir.rs
Foto: darabubamara_official/Instagram

Pogledajte još