GLEDAO SAM NJEN KUĆNI VIDEO, SMUVAO SAM JE ZA PET MINUTA: Milan Popović otkrio detalje veze sa Severinom Vučković

Milan Popović i Severina Vučković upoznali su se, kako je biznismen to opisao u emisiji "Sceniranje" na "Kurir" televiziji, slučajno.

"Kralj bakra" je opisao kako su se Severina i on upoznali, pa i o tome kako ju je osvojio za pet minuta, zbog neke vrste izazova od kapetana broda.

- Bio sam u Budvi, na brodu i razgovarao sam telefonom sa nekom drugom hrvatskom pevačicom. Uglavnom, imao sam devojku Miju, kapetana koja je bila veliki zafrkant i koja je znala sa kim pričam. Kada sam završio razgovor, došla je kod mene i rekla: "Lako je tebi da pričaš sa njom, ali ajde smuvaj Severinu". Ja na to kažem da mi treba samo pet minuta da je smuvam. Tako se i desilo. Bilo je tih nekih slučajnosti koje su dovele do našeg upoznavanja i našeg odnosa - rekao je biznismen.

Potom je prokomentarisao Severinin kućni video.

- Imao sam dva kluba u Moskvi i jedan u Majamiju, samim tim sam upoznao mnogo žena, koje i dalje poznajem i svaka od njih ima neki kućni video. Jedina je razlika jer je ova izašla u javnost, a ostale nisu. Znao sam za Severinin snimak, gledao sam ga kao i svi, samo se ne sećam gde. To ne bih stavio kao manu nekome, tvrdim da skoro svaka devojka ima neki kućni video - rekao je Popović.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Kurir televizija/PrintScreen

Pogledajte još