Anđelina Džoli i Bred Pit u Sarajevu (Video)

- Puno vam hvala. Počeću da plačem - govorila je Anđelina suznih očiju dok je primala nagradu praćena gromoglasnim aplauzom. - Još u kolima sam rekla Bredu da ću se sigurno rasplakati i, evo, bila sam u pravu - rekla je holivudska zvezda koja je nedavno snimila film o ratu u Bosni i Hercegovini "U zemlji krvi i meda", u kojoj je glavnu ulogu odigrala glumica Zana Marjanović.

(old_image)

Slavni glumački par u Sarajevo je stigao u subotu popodne i izazvao pometnju. Nekoliko hiljada ljudi okupilo se na trgu ispred Narodnog pozorišta da ih vidi, prenosi Blic.rs.

Malo pre 20 sati iz crnog audija sa zatamljenim staklima automobila je prvo izašao Bred, a onda obišao oko kola i otvorio vrata Anđelini. Ona mu se osmehnula i pružila mu ruku.

Anđelina je mahala okupljenim ljudima, slala poljupce i delila autograme. Zastajkivala je da im pruži ruku, a kada je ugledala bebu u naručju jedne žene, prišla je i poljubila je. Slavni par prisustvovao je ceremoniji dodele nagrada, a zatim su napustili Sarajevo.

Osmodnevni Sarajevo film festival, 17. po redu, poceo je 22. jula, a u takmičarskom programu bila su i tri srpska dokumentarca - "Trči za život" Mladena Matičevića, "Sinema komunisto" Mile Turajlić i "Polazak" Gorana Stankovića. Srpski filmovi takmičili su se u konkurenciji 23 dokumentarna ostvarenja za nagradu "Srce Sarajeva".

Nagradu za najbolji film takmičarskog programa igranog filma dobio je austrijski film "Disati" reditelja Karla Markovicsa, u kojem glumi i Luna Mijović.

Pogledajte kako glumica nije uspela da zadrži suze na dodeli nagrade:

Pogledajte još