David Guetta nastupio u Budvi (Video)

Za tu priliku na stadion FK Mogren u Budvi organizator, beogradski "Sky Music" premijerno je postavio najnoviju džinovsku binu, jednu od svega nekoliko takvih u Evropi.

Organizator se potrudio da posetiocima priredi ugođaj ravan najvećim svetskim muzičkim spektaklima, sa deset trodimenzionalnih led ekrana, moćnim zvučnim sistemom, laserima i fantastičnim svetlosnim efektima.

Stadion Mogrena je za ovu priliku preuređen u potpunosti belom scenografijom sa četiri velika tornja pa je sve izgledalo kao jedan veliki beli zamak.

Hiljade, mahom mladih ljudi, plesale su i pevale uz Getine hitove "Sweat", "One Love" i druge koji su ovog leta najveći hitovi u klubovima i na radio stanicama. Sve to bilo je praćeno prvoklasnim svetlosnom produkcijom i tehnički veoma zahtevnim performansom.

Specijalno za "Letnju turneju Dejvida Gete" (David Guetta Summer Tour), ponovo se okupio jedan od najtraženijih animatorskih timova - "Krajomen robots" (Kryoman Robots), koji su u Budvi izveli performans osmišljen u saradnji sa cirkuzantima iz Sirk de Soleja (Cirque de Soleil).

Zahvaljujući njima, na bini su se pojavili animatori u specijalnim crveno-plavim odelima sačinjenim od poslednje generacije led-dioda i hodali na štulama, uz pirotehničke efekte koje je publika oduševljeno dočekala.

Pored tog momenta, vrhunac večeri bio je i veliki vatromet nad Slovenskom plažom. Na džinovskim led ekranima, za vreme nastupa bile su ispisane reči "Guetta", "One Love" (ime njegovog najnovijeg albuma) i "Budva".

Kao podrška francuskom DJ-u nastupili su Gramofondžije iz Beograda, DJ Mark Anđelo i Šaja iz Grčke, Jaz fon D iz Holandije i Nikola Paunović iz Beograda.

Karte za ovaj spektakl prodavale su se za 20 i 30 evra, a bilo je i VIP separea koji su koštali i do 5.000 evra (?!). Posetioci VIP dela mogli su da, uz razne udobnosti, uživaju i u najboljem pogledu na binu.

Autor hitova "The World is Mine", "Just a Little More Love", "When Love Takes Over" i mnogih drugih, poznat je i po saradnji sa najvećim muzičkim zvezdama današnjice kao što su Rijana, Lejdi Gaga, Madona, Britni Spirs i drugi.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.