Coldplay se oprostio od Ejmi u Australiji (VIDEO)

Britanski bend Coldplay, poput Rasela Brenda, M.I.A., Glee, Marka Ronsona i drugih, oprostio se od Ejmi Vajnhaus na bini, pesmom. Kris Martin, frontmen Coldplaya, pred njihov hit "Fix You", simbolično je, tiho, otpevao refren Ejminog hita "Rehab". Pogledajte video (kvalitet je loš, ali bitna je dirljiva poenta)!

Na ovom festivalu, kao i na prethodnim ovog leta, Coldplay su predstavili nekoliko novih pesama koje bi trebalo da se nađu na njihovom petom albumu. Iako je potvrđeno da će novi album izaći u oktobru, on još uvek nije završen.

Bend se trenutno nalazi u Los Anđelesu gde završavaju snimanje i miksovanje albuma koji za sad nema zvanični naziv.

Inače, Kris Martin je prošle nedelje napisao još jednu novu pesmu "Up In Flames", koja će, takođe, biti snimljena kako bi se našla na albumu.

- Jednostavno znate kada ste završili. Sada više ne moramo da pišemo nove pesme. Osećali smo kao da nam fali jedna, to je bila ova. U suštini ovo je jedna veoma šizofrena ploča. Još uvek je sastavljamo. Postoje neke veoma glasne stvari, neke veoma tihe stvari, videćemo da li će moći da žive u harmoniji zajedno - rekao je Kris Martin u Australiji.

Pored sada već hita Every Teardrop Is A Waterfall, Kris i ekipa su svojim brojnim fanovima do sada, što na singlu, što na festivalskim nastupima, predstavili sledeće pesme: Moving To Mars, Major Minus, Hurts Like Heaven, Us Against the World, Charlie Brown i Life is For Living.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.