IMAO JE ZABRANU PRILASKA ZBOG NASILJA: Voditelj Milan Milošević otkrio najveću tajnu Nenada Macanovića Bebice (VIDEO)

Klupko istine odmotava se oko Nenada Macanovića Bebice i nakon što je sam ispričao kako je upoznao Miljanu Kulić, kao i da je zbog nje prekinuo kontakt s majkom, voditelj Milan Milošević otkrio je zbog čega se rijaliti učesnik razveo od supruge. Milan je sve šokirao kada je kazao da je Bebica bio nasilan.

U jednom momentu za crnim stolom povela se priča o odnosu Nenada Macanovića Bebice s njegovom porodicom, a on je odmah objasnio da je sa ocem prestao da komunicira kada se razveo, dok je sa majkom prekinuo kontakt kada je započeo vezu s Miljanom.

- Sa ocem sam u lošim odnosima jer nije podržavao to što sam se rastao od žene. Sa majkom sam u lošim odnosima znog Miljane. Sa zetom nisam u lošem odnosu, nemamo kontakt. On je pričao Miljani sve najgore o meni, tako da nemam šta da razgovaram s njim - rekao je Bebica, a nakon toga Marija Kulić i Milan Milošević spomenuli su da je Nenad bio na poligrafu.

- Šapnuo si Mariji nešto vezano za poligraf - iznenada je kazao Milan, a Marija je potvrdila.

- Kazao mi je da je išao na poligraf za tamo neke prevare - potvrdila je Kulićka.

- Aha, a rekao je da svojoj ženi nikada nije ništa uradio, a imao je zabranu prilaska zbog nasilja - kazao je Milošević, dok je Nenad negirao:

- To nije tačno!

- Tako piše u sudskom papiru koji ja imam kod sebe i mogu da ga pokažem - tvrdio je Milošević.

- Objavi ga, pa objavi ga - bio je uporan Bebica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još