Marko Louis 18. novembra u Novom Sadu

U periodu kad je koncertna sezona stala, muzičar Marko Louis bio je vrlo kreativan i objavio album "Sloboda", zatim na iznenađenje mnogih album sa dečjim pesama "Ja se zovem slon" kao i dve pesme inspirisane filmom "Nečista krv". Letos se na festivalu "Skale" predstavio novom pesmom "Bonita" koja je vrlo brzo doprla do slušalaca.

Došlo je vreme da se nove pesme uživo predstave i mnogobrojnoj publici.

Posle mnogih koncerata širom regiona, nastavlja se regionalna turneja "Freedom tour by Tuborg" koncertima u Novom Sadu 18. novembra Hala 2 Novosadskog sajma i 2. decembra u Pančevu u Apolu.

- U prethodnom periodu bio sam veoma inspirisan i sada je vreme da sve te nove pesme, kao i stare, naravno, uživo predstavim publici. Bend i ja jedva čekamo da sviramo i da slavimo muziku na pravi način. Moja publika zajedno sa nama uživa na koncertima, zato što zna da ih očekuje dobra atmosfera, luda energija, nezaboravno muzičko putovanje. Radujem se susretima - završava uzbuđeni Marko Louis koji ovih dana završava i novi album "Beskraj 2" koji planira da objavi početkom sledeće godine.

Marko je u nedelju u Novom Sadu na Trgu Slobode obradovao slučajne prolaznike uličnom svirkom iznenađenja koja je održana kao najava velikog koncerta 18. novembra u Hali 2 Novosadskog sajma.

Karte za koncert su u Gigstix sistemu.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Live Production

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.