Specijalna ponuda tokom meseca štednje u Eurobank Direktnoj

Povodom meseca štednje, Eurobank Direktna ove jeseni vraća štednju ponudu u centar pažnje svojih klijenata. Uz sjajne uslove i odlične kamatne stope, bilo da je u pitanju štednja u evrima ili dinarima, pažljivo osmišljeni proizvodi Banke odgovaraju na sve potrebe klijenata. U bogatoj ponudi Eurobank Direktne, klijentima je na raspolaganju nekoliko modela štednje različite ročnosti.

Aktuelni specijalni uslovi za štediše obuhvataju nominalnu kamatnu stopu do čak 3% na štednju u evrima (odnosno efektivnu kamatnu stopu do 2.55% na godišnjem nivou), a za oročenja u domaćoj valuti klijenti mogu ostvariti do 5% nominalnu kamatnu stopu na štednju (efektivna kamatna stopa do 5.07% godišnje).

- Prateći potrebe svojih klijenata, Eurobank Direktna pripremila je nove, atraktivne pakete štednje ove jeseni. Kao dugogodišnji, pouzdan partner i siguran izbor za štednju građana, omogućili smo klijentima da oroče svoja sredstva u skladu sa potrebama i mogućnostima. Ovo je prava prilika da iskoriste specijalne uslove na oročenu štednju po izuzetno atraktivnim kamatnim stopama u dinarima i evrima - izjavio je Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora Eurobank Direktne.

Eurobank Direktna je svojim sistemskim pristupom i strategijom razvila bogatu ponudu modernih, inovativnih depozitnih proizvoda, prilagođenih željama i potrebama svakog klijenta. Zbog toga je vremenom postala sinonim za stabilnu finansijsku instituciju i siguran izbor za štednju građana.

Detaljnije informacije o aktuelnoj ponudi i o tome kako mogu oročiti svoja sredstva pod ovim izuzetno atraktivnim uslovima, kao i ostalim proizvodima ili uslugama Eurobank Direktne, zainteresovani mogu da dobiju u najbližoj ekspozituri Banke, na sajtu www.eurobank-direktna.rs ili pozivom na broj 0800 1111 44. Proverite zašto je štednja u Eurobank Direktnoj pravi izbor!

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još