Ejmi Vajnhaus potrošila pred smrt 1.500 evra na narkotike?

Izvesni Toni Acopardi koga će londonska policija ponovo privesti na saslušanje danas navodno je pomogao tragično preminuloj pevačici da kupi narkotike A klase u ranim jutarnjim satima 23. jula.

Ovaj 56-godišnji diler, koga je Ejmin bivši suprug Blejk Filder-Sivil, upoznao sa pevačicom tvrdi da je odlučio da javno progovori o tome šta se dogodilo kako bi pevačicina porodica saznala istinu.

Priča se i o tome da je Ejmi pred smrt započela proces usvajanja desetogodišnje devojčice.

Ejmi Vajnhaus je pre dve godine upoznala malu Daniku Ogastin na karipskom ostrvu Sveta Lucija. Njih je povezala devojčicina baka Mardžori Lambert koja vodi bar na tom ostrvu.
Danika živi u siromaštvu sa nezaposlenom majkom Nađom Džermejn, koja se složila da da ćerku na usvajanje, jer ne može da se stara o njoj, prenosi Blic.

- Ona je volela Daniku svim srcem. Ne znam zbog čega je Ejmi izabrala baš nju od sve dece na ostrvu, ali od trenutka kada su se upoznale, bile su nerazdvojne. Danima bi se igrale, jahale konje i šetale plažom. Ejmi me je molila: ‘Želim da usvojim Daniku. Hoću da je vodim u Englesku’. Ona je jako želela dete. Da nije umrla, bez sumnje bi bila ovde na Svetoj Luciji i završavala proces usvajanja. Nema šanse da bi učinila sebi to što je učinila, da je Danika bila sa njom”, rekla je Mardžori Lambert.

Pogledajte još