NEĆE VIŠE PISATI N.N. LICE, VEĆ IVAN MARINKOVIĆ: Miljana Kulić otkrila da će promeniti Željkov izvod iz matične knjige rođenih (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima novinar Darko Tanasijević zamolio je Miljanu Kulić da prokomentariše susret sina Željka sa ocem Ivanom Marinkovićem.

- Miljana, kakav je tvoj utisak? - upitao je novinar.

- Pao mi je kamen sa srca, jako sam oduševljana kakav pristup ima Ivan sa Željkom. Oduševljena sam što će se svakodnevno družiti. Sada imam poverenja u Ivana da pustim Željka za vikend sa njim. Drago mi je što je Jelena spustila loptu, ja joj se izvinjavam, jer sam je vređala. Prijatno sam iznenađena, dosta mi je svađa. Ne treba da se razmišlja o tome, sada sve treba da bude lepo. Nikada nije kasno da se promene mnoge stvari, Željko tek sada postaje svestan nekih stvari, ja iskreno mislim da izgubljeno vreme može da se nadoknadi - rekla je Miljana.

- Koliko će Ivanovo pristustvo značiti Željku? - upitao je Tanasijević.

- Naravno da će mu značiti, i da će biti dobar odnos. On zaslužuje najbolje, i to će lepo uticati na njega - odgovorila je Kulićeva.

- Ti i Marija ste se raspravljale sa Ivanom oko svega, a sada se sve desilo spontano i prirodno. Imaš li u planu i je l bi volela da Željku ime oca sada piše umesto N.N. lice? - upitao je novinar.

- Značilo bi mi, i hoće to biti. Najemotivnije mi je bilo kada sam videla Željkovu sreću, a ni ne zna da mu je tata - rekla je Miljana.

- Darko ja sam bio spreman na to da će biti svakakvih komentara, ali meni je sada svejedno. O ovome će govoriti naša dela napolju - rekao je Ivan.

- Moraće da postoji poštovanje između svih nas da bi Željku bilo najbolje - rekla je Marija.

- Darko ja sam stavila tačku na sve odnose sada, ja radim za dobrobit mog deteta. Ne zanima me više niko, ni Zola i niko - rekla je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još