ULTIMATIVNI VODIČ ZA SEKSTING: Šta bi sve trebalo da znate o slanju seksi poruka?

Ako ste rešeni da se oprobate u umetnosti sekstinga sa osobom koja vam se dopada, važno je da za to odaberete pravo vreme, mesto i način.

Važno je naglasiti da postoje dva tipa sekstinga: onaj koji se smatra uznemiravanjem i onaj koji ima za cilj da uzbudi voljenu osobu. Budući da seks u savremenom dobu više nije tabu tema, seksting se i više nego lako uvukao u našu svakodnevicu. Slanje slika, videa i poruka eksplicitnog sadržaja može da bude vrlo uzbudljivo, ali je važno da poštujete određena pravila.

Ako ste rešeni da se oprobate u umetnosti sekstinga sa osobom koja vam se dopada, važno je da za to odaberete pravo vreme, mesto i način.

Predstavljamo vam par korisnih saveta sa kojima ćete lako ovladati tehnikom sekstinga.

ISPLANIRAJTE VREME ZA SEKSTING

Kao i klasičan seks i seksting zahteva od vas da isplanirate kada ćete mu se posvetiti. Na ovaj način nećete biti u situaciji da pošaljete sliku svojih grudi u seksi donjem vešu svom voljenom kako biste ga uzbudili, dok on sedi na važnom poslovnom sastanku. Dogovorite se oko tajne šifre koja će biti znak oboma da je vazduh čist i da možete da započnete sa vašom malom avanturom.

PREDIGRA NE SME BITI PRESKOČENA

Iako se sam seksting može smatrati predigrom, on takođe može da ima svoju malu predigru. Za početak navedite koju vrstu donjeg veša imate na sebi i pitajte njega u čemu je trenutno. Opišite mu kako ležite na krevetu i recite mu da ga zamišljate kraj sebe. Pitajte ga čime bi se poslužio da vam skine donji veš i recite na koji bi mu način uzvratili. Ne žurite, već se prepustite uživanju.

ZADIRKUJTE GA

Smisao sekstinga je stvaranje seksualne napetosti. Što je više bude bilo, to će vam i jednom i drugom biti zanimljivije. Ako još niste krenuli sa razmenom fotografija, sada je pravi trenutak. Pošaljite mu sliku svog donjeg veša, ili grudi koje samo prekrivate jednom rukom. Pitajte ga šta bi uradio da je kraj vas i ima par lisica pri ruci. Recite mu da vas ova napetost totalno izluđuje i da ne možete da dočekate da ga vidite uživo.

RECITE MU KOJE SEKSI IGRAČKE KORISTITE

Bez obzira da li mu šaljete samo poruke ili i slike, obavezno podelite sa svojim partnerom koje seksi igračke koristite dok se ovako igrate. Nemojte samo jednostavno da nabrojite svoju kolekciju, već recite gde i kako koristite koju, kao i o čemu razmišljate pritom. Možete mu poslati sliku svojih igračaka kako leže na krevetu i pitati s kojom želi da se poigrate. Takođe, kažite da vas zanima s kojom biste voleli da se uživo igrate.

PREĐITE NA GLAVNU STVAR

Ako ste dobro odradili sve prethodne korake ovaj ne bi trebalo da bude posebno težak. Budite direktni i recite svom partneru šta tačno želite da uradi i kako. Nemojte da komplikujete i trudite se da zvučite jasno. Ne zaboravite na slatke uzdahe i reči ohrabrenja, naročito ako je ovo i njemu i vama prvi put. Obavezno na kraju istaknite kako ste se sjajno proveli.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.