Kaluđerović očekuje bolju igru Zvezde

"Prvi meč po mnogim ocenama odigrali smo slabo. Nadam se da će pred našom publikom biti bolje i da će dobra igra biti nagrađena rezultatom", kazao je Kaluđerović na stadionu Zvezde.

Crveno-beli su u prvom meču, 28. jula, kao gosti pobedili sa 2:1. Revanš će se igrati u četvrtak u 20.30 na "Marakani".

"Pobedili smo u Letoniji, ali još ništa nije gotovo. Ventspils nije loša ekipa, kao što se to ljudima u Srbiji čini. Videli smo svi šta je bilo sa Vojvodinom, koja je ispala od švajcarskog drugoligaša. Nema opuštanja, moramo da pružimo maksimum"
, ocenio je Kaluđerović.

On je bio strelac prvog gola u Ventspilsu, a drugi pogodak, u 93. minutu, postigla je njegova zamena - Brazilac Bruno Mezenga.

"Verujem da bih se dobro našao u špicu zajedno sa Mezengom, ali na treneru je da odluči da li će igrati sa jednim ili dva napadača"
, rekao je Kaluđerović.

Zvezdin napadač kazao je da se ekipa nije "posebno drugačije" spremala za revanš, ali da je kroz analizu prve utakmice primećeno da je "bilo grešaka u pas igri" i da će se igrači truditi da to poboljšaju.

"Videli smo da Ventspils ima svojih nedostataka. Visoka odbrana im je nešto sporija, a to nismo dovoljno koristili u prvom meču. U Beogradu ćemo imati više prostora"
, dodao je Kaluđerović.

Ulaznice za revanš meč Zvezde i Ventspilsa od danas se mogu kupiti na blagajnama "Marakane", po cenio od 400 dinara za severnu tribinu, 800 za istočnu, a 1.000 za zapadnu.

Beta

Pogledajte još