ONA IMA OGROMAN REZ OD PUPKA DO DIJAFRAGME, I NAJMANJI UDARAC MOŽE BITI POGUBAN: Siniša Kulić progovorio o zdravstvenom stanju ćerke Miljane

Siniša Kulić, otac učesnice "Zadruge 6" Miljane Kulić progovorio je o svojoj ćerki i njenom učešću u rijalitiju, ali i o supruzi Mariji.

Siniša je, između ostalog, otkrio da je zabrinut za Miljanu i njen postoperativni oporavak, te da ona ima veliki ožiljak.

- Marija je svesna gde je otišla i ona je spremna na sve. Nju može samo da izbaci iz takta ako neko spominje unuka, ili se kači na njega u negativnom kontekstu. Dobro se drži, samo se nadam da na nju i Miljanu ne krenu fizički. Miljana ima ogroman rez od operacije od pupka do dijafragme, i bilo kakav udarac može da bude poguban po nju. Mi u spoljnom svetu dobro funkcionišemo. Ana i Tijana su po ceo dan negde, treniraju, zdravo se hrane, nemaju neke obaveze po kući, čak ni oko sređivanja jer imamo mašinu za pranje, sušenje i peglanje veša. Ali, znali smo da će ovo biti cena svega što smo postigli. Pre rijalitija je moglo pred zimu da se kupi jedan par cipela i jakna, sad mogu i dva, tri para. Tako je to, nešto dobiješ, nešto izgubiš. Miljani je Marija potrebnija nego nama, a ja sam se lepo oporavio - rekao je Siniša za "Svet".

Izvor: Kurir.rs/Svet
Foto: marijakulic_mtaz/Instagram

Pogledajte još