BEAUTY KLASIK: Tajna crvenog ruža - kako da izgledate glamuroznije?

Prva asocijacija na karmin je crvena boja, koju mnoge žene obožavaju, što ne čudi jer izgleda veoma moćno i svakom autfitu daje notu glamura. Reč je o beauty klasiku koji ostavlja bez daha, bez obzira da li je mat ili sjajan, jačih ili mekših tonova, kompaktne strukture ili u tečnom stanju. I od svake dame koja ga nosi ume da načini divu koja odiše seksepilom.

Crveni ruž je nesumnjivo ključni komad u neseseru, kojim za tili čas možete postići upečatljiv efekat. Uvek prisutan na modnim pistama, crveni karmin rado nose brojne slavne dame koje najbolje demonstriraju njegovu moć. Mogu ga koristiti sve žene, bez obzira na ton kože.

Kako pronaći pravu nijansu?

Postoje stotine crvenih ruževa i pronalaženje najboljeg za vas može izgledati zastrašujuće, ali ključ je u razumevanju podtona vaše kože. Postoji nekoliko trikova da ovo rešite. Kada su u pitanju nijanse ruževa, uvek prvo proverite boju usana u ogledalu. Ako vam je boja usana malina, podton vaše kože će verovatno biti plavi ili hladan. Ako je vaša prirodna boja usana braon ili tamnocrvena, vaš podton će verovatno biti žut ili topao.

Kako da nosite crveni karmin?

Vredi napomenuti da nijansa karmina može pomoći u stvaranju određenog izgleda. Na primer, crvene boje plave boje izgledaju hladnije i retro, ​​dok su crvene boje maka narandžaste toplije i izgledaju modernije.

Izvor: Harpersbazaar.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još