GUNĐAJU OD JUTRA DO SUTRA: Koji astro znaci uvek imaju razlog da negoduju?

Ne otkrivamo imena, ne diramo u pretpostavke, ali svi znamo nekoga ko se stalno žali zato što mušica leti. Postoje ljudi koji imaju jedinstvenu sposobnost da pronađu negativan aspekt u skoro svemu!

Učiniće vam uslugu i otići sa vama do onog restorana u koji ste toliko dugo želeli da odete i konačno ste uspeli da rezervišete sto. Međutim, oni će se žaliti: da je osvetljenje prenisko, da stolice nisu bile udobne, da je meni nepotpun, a cene nerazumne.

Vreme je takođe jedna od njihovih omiljenih tema. Ako je prevruće, previše hladno, previše vlažno, previše sunca – gunđanje je neizbežno. Njihov život je neprestana sapunica ili drama. Sve loše što im se desi propraćeno je monologom, a neki od njih čak lako osvajaju Oskare za glumu.

Da, negodovanje može biti zdrav način reagovanja na sve što vas muči, u smislu da izražavate svoja osećanja. To može biti i način komunikacije, da razgovarate sa svojim voljenima o onome što vas brine u vašem životu. S druge strane, prekomerno kukanje je trenutak gde se granica između dobrog i lošeg zamagljuje. Kao što se to dešava u drugim slučajevima, astrologija takođe daje dobar uvid u to ko bi mogao da bude najveći negativac Zodijaka. Nastavite da čitate i u galeriji saznajte koji horoskopski znaci su najprgaviji.

Rak

Suprotno onome što mislite, kuknjava nije u namerama Raka, barem, oni ne žele svesno da kukaju i žale se. U njima se samo toliko toga dešava. Kada se njihove emocije nagomilaju, moraju ih nekako izraziti. U suprotnom, svaka frustracija koju mogu da osete mogla bi imati razarajući efekat na njihovu psihu. Njihova nesigurnost takođe tu ne pomaže. Kuknjava je za Raka njihova psihoterapija. Međutim, to je jedan od najtvrdokornijih znakova. Ako zaista želi da prestane da kuka o svemu, može. Za to je potreban samo čist um.

Škorpija

Škorpije ne žele toliko da kukaju, ali to se jednostavno dešava. Njihova sposobnost da budu brutalno iskreni i njihova strast je samo savršen recept za to. Škorpije su odlučne i dinamične, kada im se nešto ne sviđa, neće se truditi da to sakriju, ili "naglase". Žele da imaju kontrolu i kada stvari izmaknu kontroli, trude se da je vrate. Problem je što u životu postoje mnoge stvari nad kojima nemamo kontrolu, a to je realnost, koju Škorpije, naravno, ne vole. Međutim, treba da imaju na umu da u ovim slučajevima žalba ne pomaže.

Strelac

Strelčevi su poseban slučaj. S jedne strane, oni su optimistični i spontani. S druge strane, kažu prvo što im padne na pamet, a to znači mnogo prigovaranja. Negativnost ne zamagljuje njihovo razmišljanje, ali ponekad se čini da jednostavno nemaju nikakav filter za ono što kažu. Ako nešto nije u redu, oni će na to ukazati. Možda ne zato što su uznemireni, već zato što su tek primetili. Strelac se može iznervirati i učestvovati (ako ne i biti zvezda) u tuči, a kasnije će se brinuti o posledicama. Prigovaranje Strelca je samo još jedan način da iznese svoje mišljenje, čak i kada to niko nije tražio.

Izvor: Prva.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još