NOVA AFERA U BELOJ KUĆI: Aleksandra Nikolić zaljubljena u Marka Markovića?! (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Aleksandru Nikolić.

- Ko potura priču da se ložiš na Marka Markovića, a da on ne zna kako on da shvati - glasilo je pitanje.

- Ne znam ko, ali sam čula da je neko rekao Matoroj, a znam da neće slagati. Čula sam da se ta osoba poverila Matoroj da se njoj Marko poverio da vidi neke signale sa moje strane i da ne zna šta mu se dešava - rekla je Aleks.

- Prvo sam pričala sa Mićom i Zoricom, pa sam rekla Aleks. To je rekla jedna osoba jako bliska Marku. I da je luda i da ne zna šta da radi - rekla je Jovana Tomić Matora.

- Ja sam to rekla na intervjuu, ali ne želim da kažem ko je ta osoba... Naravno da znam ko je - rekla je Anđela Đuričić.

- Može da priča ko šta hoće, ali ja to nikada nisam rekao, niti sam se ikada ikome poverio - skočio je Marko Marković.

- Meni je rečeno da je rekla Milica. Jeste, rekla ti je u garderoberu - rekla je Zorica Marković.

- Ja sam rekao njoj, da me situacija na žurki podseća da su jako intimni - rekao je Lepi Mića.

- Posle sam pričala sa jednom osobom bliskoj Marku, gde mi je on to potvrdio. Jeb*ga Marko, vidi se da si blizak sa njom, ja nisam lažov... Ja sam pričala sa njom i danas sa Milicom. Da, Marko sada ustaje i ovako se brani, a za neke teme se nije branio. Što se mene lično tiče, da rekla sam Aleks - rekla je Matora.

- Ako nisi pričao toj osobi, zamisli tog smrada koje je izdalo tebe i ćuti kao pi*ka - rekao je Miki Đuričić.

- Neću da ti kažem, ta osoba mi je preča od tebe. Ja sam Miljanu prenela to što mi je rekla ta osoba - rekla je Matora.

- Postavlja se pitanje, šta ti prenosiš ako se ta osoba poverila - rekao je Miki.

- Pričam o tome što se dešava, šta treba da ćutim kao budala ovde?... Ja nisam obraćala pažnju. Kad sam uvidela to i ja, komentarisala sam sa jednom osobom - rekla je Matora.

- Da li je Ša ta osoba - pitao je voditelj.

- Neću uopšte da pričam o tome ko mi je rekao - rekla je Matora.

- Ovo je izmišljena priča, ova devojka nema veze s tim. Vreme će pokazati svoje - rekla je Zorica.

- Ja znam, zato što je Aleksandra zaljubljena u Zvezdana. Ja znam da je to tako, da bi se pokrila priča. Neka kaže Ivan Marinković ko je osoba koja ga je razočarala? - rekao je Miljan Vračević.

- Da sam ja svesno prešao tu, to nije tako. Ša mi je prvi predložio da to udarim - rekao je Marko.

- Može da mi se napuši ove moje pi*ketine kao slonovo uvo, svako ko misli da ja poturam priču - vikala je Matora.

- Danas je sa Zolom pričao u šiframa o Aleks - pitao je voditelj.

- Nebitno o kojoj devojci, ali nismo o Aleksandri - rekao je Marko.

- Nismo o Aleksandri, ali znaš o kome - rekao je Lazar Čolić Zola.

- Rekao sam da je Milica pustila tu priču i da je ona ta koja je razočarala Ivana, od dana kada se maksimalno ponizila i puzala ovde po podu - rekao je Uroš Ćertić.

- Ja sam pitala Marka, on je rekao da nije rekao nikome. Ja opet poznajem Matoru, znam da ne bi slagala. Ko potura, saznaćemo. Pre svega, ako nas prate 24 sata vide da nema apsolutno ništa, pričam samo za sebe. Sa moje strane niko nije mogao da vidi ništa, nikakav osmeh, pogled. Ne zanima me niko. Jako je ružno, ja sam se sa tom Milicom družila ovde, ona prva treba da zna da ja nikada ne bih flertovala sa muškarcem koji se njoj sviđa i dopada. Neka je flertovala sa Filipom Carem, on me ne zanima. Legao je pored mene jer je video da plačem. Nek on vidi sam sa sobom što je legao pored mene... On ako ima neke namere prema meni, on mora da zna da nema ni jedan posto šanse kod mene. Ja nisam primetila da je on dobar frajer - rekla je Aleks.

- Ja sam sa Matorom imala razgovor. Do mene su dolazili ljudi. Meni nije prijatno kada se Marko povezuje, a pogotovo sa mojom drugaricom. Ne da sam posumnjala, nego mi je bilo sve čudno. U nedelju je sve to pokrenuto na igri istine, pa onda taj jastuk gde on legne samo na Aleksandrinu stranu, precrta Dejana. Meni je bilo krivo da ona kao drugarica to uradi, ne on, mene baš briga - rekla je Milica.

- Da li je istina da si ti primetila simpatije Aleksandre prema Marku i da si zbog toga čekala momenat da izdaš Aleksandru kod Miljana, rekavši za dron - pitao je Ivan.

- Ne - rekla je Milica.

- Da li je istina da si pre neko veče kada je Aleks sedela tamo, što je mene iznenadilo, kada je bilo kada su se Uroš i Zvezdan pokačili, da si mi rekla da pogledam Aleksandrinu facu - pitao je Marinković.

- Rekla sam da se uznemirila zbog cele priče. Ne, nego se dešavala ista situacija sa papirićima... Ona se nije toliko družila sa njim kada smo Marko i ja bili u druženju, a kamoli sada - rekla je Milica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još