IZNENAĐENJE U BELOJ KUĆI: Marija Kulić sa suzama u očima gledala klip zabranjene ljubavi ćerke Miljane i Lazara Čolića Zole (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan prilog u kom su imali priliku da vide ljubavnu priču Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, koji su napravili njihovi fanovi.

Miljana je pažljivo posmatrala ovaj klip sa sadašnjim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, dok Zola nije treptao dok je tekao klip i situacije iz njihove ljubavne veze.

Sa druge strane, dogodio se šok. Miljanina majka, Marija Kulić, koja je zbog svega što se dešavalo između njih dvoje, bila protiv te ljubavi, ipak nije mogla da ostane imuna, te je pustila suzu.

- Ovo je poslednji klip jedne velike ljubavi, voleo bih da se Miljana obrati svojim fanovima. Čak je tokom ovog priloga i Marija zaplakala - rekao je voditelj Milan Milošević.

- Obratila bih se svima, ako me cene i poštuju, da prestanu ovo da prave jer me taj odnos ne zanima više - odbrusila je Miljana.

- Ona je sve od sebe dala, a nije uspelo, zato sam zaplakala - dobacila je Marija.

- Ali zaplakala si i ti - dodao je Milošević.

- Nisam uopšste zaplakala, smeta mi kada se pušta to! Ne treba nikome da se daje na značaju, ako žele da prave nešto neka to bude sa Nenadom. Meni je u interesu da izađem sa njim i ispravim sve budalaštine koje sam radila. Dozvoljavam ovde da me ku*ve nipodaštavaju a bila sam samo sa dva momka za osam godina. Mnogo se kajem zbog svih grešaka koje sam napravila. Slagala sam, zaplakala sam se kada sam videla mamine suze, samo zato - govorila je Kulićeva.

- Posle poligrafa će sve da bude jasno! Meni je bitno da izađem odavde sa njim, njega volim najviše na svetu. Kopka me što sumnjam da me je lagao, zato ne mogu skroz da se opustim - dodala je Miljana.

- Ja sam zaplakala jer sam joj sve vreme pričala da je on ne voli... To što ljudi govore da je to prava emocija, od toga nema ništa... Samo čekam da ona shvati da treba da poštuje onog ko je zaista voli - rekla je Marija.

- Svesna sam da je on siguran da bih se ja sada pomirila sa njim da mi priđe jer sam sto puta tako i uradila, ali sada sam potpuno ravnodušna! - govorila je Miljana.

- Bebica je rekao da se ova grupa odrekla Miljane - dodao je voditelj.

- Nikada to nisam rekao! - pravdao se Nenad Macanović Bebica.

- Da, rekao si da su se oni odrekli Miljane i da podržavaju tebe - ponovio je Milošević.

- Toliko lažeš da si se pogubio u svojim lažima! - vikala je Miljana.

- Rekao sam da neće nju više da podržavaju, a da sam ih ja zamolio da to ne rade - mrmljao je Bebica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.