NAJVIŠE ME BOLI ŠTO NISAM SAČUVAO BRAKOVE: Branislav Lečić iskreno o bivšim suprugama i odnosu sa decom

Popularni glumac Branislav Lečić iza sebe ima dva braka. Prvi sa Ivanom Vujadinović koji je trajao trinaest godina, a drugi sa voditeljkom Ninom Radulović u kojem je bio sedam godina.

- Najviše me boli što nisam sačuvao ono što jesu moji roditelji. Razveo sam se dva puta, mislim da i ja snosim deo krivice, ali i druga strana. Porodica je sačuvana bez obzira što ja nisam i dalje u njoj. Moja deca i Ivan i Ana iz prvog braka, i Lav iz drugog su blago koje imam. Grešio sam, ali sam neke stvari pogodio, birao sam ipak pametne žene koje kapiraju da ne smemo preko dece da se poništavamo i ne smemo da budemo u sukobu. Kad se rastaviš svako vodi svoj život, a deca su epicentar zbog kog vredi živeti - rekao je Lečić i istakao da sa svojom decom razgovara o svim probemima.

- Mi o svemu razgovaramo kao vitezovi okruglog stola, otvoreno i iskreno i kažemo svoje mišljenje. Ćerka radi posao koji je izabrala, a kada oseti potrebu da me nešto pita, ona me pita. Uvek ostavljam otvoren prostor za njeno iskustvo i mišljenje, jer bez toga mislim da je besmisleno.

Branislav inače ima i svoju školu glume, a na pitanja kakav je profesor, odgovara:

- Škola glume funkcioniše super, sad je već nova sezona. Traje već deset godina, Ja ne obučavam samo glumu, već obučavam nešto što se zove život.

Lečić je otkrio u kojim projektima ga publika može gledati u narednom periodu:

- Za godinu dana, u filmu Radoša Bajića "Herolji Halijarda", serija "Vazdušni most", serija "Tunel" i daj Bože još nešto.

Izvor: Blic.rs
Foto: K1 Televizija - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još