OKRŠAJ BIVŠIH LJUBAVNIKA: Lazar Čolić Zola uveren da bi Miljana ponovo bila sa njim, Kulićeva mu žestoko odbrusila (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Lazar Čolić Zola progovorio je o svom odnosu sa Miljanom Kulić.

- Je l' ti deluju njih dvoje kao srećan par? - upitao je voditelj Darko Tanasijević.

- Ne znam, njega ne znam, ali Miljana nije srećna, to svaka budala može da vidi, i da su sve ovo nebuloze - rekao je Zola i dodao:

- Ja Miljanu nikada nisam slagao kao on. Ja sam živeo sa njom, ali od Marije dok sam živeo u Nišu nisam dobio ni tanjir supe. Miljana i ja smo živeli zajedno u stanu koji je ona plaćala, hranu je plaćala, a ona je znala u kakvoj sam ja situaciji bio. Ja sam hteo da idem u Bosnu, ali ona nije htela. Nju to nije zanimalo, ona je rekla da će ona da nas finansira, ali mene je to puno koštalo, svaki zalogaj mi je izašao da ne kažem gde. Mi smo jedno drugo napravili budalama, prebacivali jedno drugom mnoge stvari. Ja znam da me je ona volela i da je bila spremna da da život za mene. Ona je mene najviše volela - rekao je Čolić.

- Ja mora da kažem za jučerašnju emisiju, onaj klip koji je gledala juče, e to je uticalo na nju. Ona nije imala prilike da neke stvari čuje svojim ušima. Ona je čula da je on namerno hteo da tera inat ljudima sa Miljanom - rekla je Marija Kulić.

- Nenad Miljanu tretira kao jednu damu, kao ženu koja je vredna pažnje i ljubavi. Zola ti ne želiš da priznaš i prihvatiš da ona ima nekog kome je vredna i ko je uz nju - rekao je voditelj.

- Ona bi sa mnom sve uradila sada. Ali je svesna da nismo jedno za drugo. Ona se bori sa tim, ali ne može to da uradi sa osobom koja joj priča nebuloze i laže je, a on ne može njoj da pomogne. On nju samo može da kanali, ta ličnost, taj mentalni sklop je užasan - rekao je Zola.

- Miljana kako doživljavaš ovo što Zola priča ovako o Bebici? - upitao je voditelj.

- Za mene njegove reči nemaju težinu. Smrdla, on smrdi, prljav je, mora četkom da se opere. Svi su pričali o njegovoj higijeni, on pre emisije nije oprao zube, a gaće bolje da ne skida - govorila je Miljana.

- Za Anitu je Zola mirišljiv - rekao je Tanasijević.

- Pa dobro, evo neka neko pomiriše Zolu i Bebicu pa da vidimo - rekla je Miljana, a Neca Lazić je to uradio i rekao da Bebica miriše na omekšivač.

- Ja kad poželim, mogu da imam Mariju za taštu da i meni pere - vikao je Zola.

- Zola masni, štrokav postao glavni zavodnik - vikala je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još