Šta zvezde žele na Refresh festivalu?

Tri večeri Refresh festivala, koji se ove godine održava u diskoteki Maximus, i trajaće dve do subote veče, svoje ploče zavrteće svetski Dj-evi Felix da Housecat, Funk D’Void i Sebastian Leger.

A kako bi ih doveli u Crnu Goru, na organizatorima je bilo da obezbede sve uslove koji su traženi u ugovoru sa izvođačima. Za Felixa da Housecata je bilo veoma važno da ga u klubu za DJ pultom sačeka set Pionirove opreme kao i stalni pristup internetu putem wirelessa tokom i nakon nastupa. Felix je takođe tražio da se tokom njegovog nastupa ne koriste strob svetla.

(old_image)

Kao i Felix i Lars Sandenberg, aka Funk D'Void je imao slične tehničke zahteve. Osim tehničke opreme organizator je zamoljen da mu pre nastupa obezbedi ručak sa italijanskim, japanskim ili azijskim specijalitetima, kao i pivo i vodu tokom nastupa.

Francuska zvezda Sebasien Ledger je takođe bio veoma jednostavan u svojim zahtevima. Tokom nastupa poznati DJ je od organizatora tražio da mu tokom nastupa obezbede vodu, limenke koka – kole, miks voćnih sokova (narandža, jabuka itd), kao i dva peškira.

Nakon spektakularnog prošlogodišnjeg gostovanja u Budvi, Refresh festival ponovo se vratio u Kotor, gde će se održati od četvrtka do subote 6. avgusta u diskoteci Maksimus.

Pogledajte još