MIR NIJE DUGO TRAJAO: Miljana Kulić i Ivan Marinković zaratili sa Marijom zbog starateljstva nad Željkom (VIDEO)

Tokom prošle noći u beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija "Nominacije".

Potrči su tokom prethodne nedelje bili Miljana Kulić i Ivan Marinković i zadrugari su iznosili svoja mišljenja o nominovanim učesnicima "Zadruge 6".

Milajnina majka Marija Kulić je navela svoje razloge za nominaciju.

- Ovo su Ivanove prve nominacije i meni je drago da napokon mogu da kažem mnogo toga. Miljana je znate sami pozivala pevače, ona je postala opsesivna prema njima, ona nije izlazila u grad, ona je gledala "Zvezde Granda" subotom uveče. Ona nije izlazila, samo je to čekala, zavolela je pevače, a onda je jedan čovek prepoznao i video da ona može da bude javna ličnost, on je nju posmatrao i preporučio je gde treba, pa je ona ušla u rijaliti, a nju su ubacili tamo jer je zvala pevače, ja toliku opsednutnost nisam videla, a svi su zahavljujući njenim glasovima uspevali. Ja sam imala velike probleme sa tim, pa je išla kod psihologa, ona je ušla u rijaliti gde se ugojila od lekova koje je pila. Ja sam tada htela da joj dozvolim da se socijalizuje i da upozna pevače, ja sam tada podržala to, nju su u tom periodu svi prijavljivali, s tim što Miljana nikada nije bila u odnosu sa pevačima, nego ih je volela na način da su joj pevači bili idoli. Ona je u sledeći rijaliti ušla sa Ivanom Marinkovićem, i ja sam videla da je Ivan prišao Siniši i da su razgovarali. Siniša ga je zamolio da povede računa o Miljani i da pripazi na nju. Ivan je nju sačuvao od provokatora. Njih dvoje su bili sami protiv svih, ja sam njega nakon toga hvalila. Nakon mesec dana druženja, oni su krenuli da se simpatišu, pa su krenuli lagano da se za*ebavaju, on je njoj prišao kao momak koji je tu. Ja sam smatrala da on hoće zbog rijalitija da uđe u vezu sa njom. Njih dvoje su krenuli da se zabavljaju, a njihov prvi seksualni odnos je bio nakon 15 dana, Miljana je nakon toga ostala trudna sa njim - rekla je Marija.

- Ivan tada počinje da baca drvlje i kamenje na nju. Kad je video da je ozbiljna stvar, prvo nije verovao, kad je video da je ozbiljna stvar, noge su mu se odsekle. Hvala Bogu, živo i zdravo dete, najviše ga volim na svetu sad. Bio je protiv njene trudnoće, najgore reči joj je upućivao. Na sve moguće načine je pokušavao da je natera da ode na kiretažu, plašio se alimentacije. Vagale smo zbog čega je bolje da rodi dete, a zbog čega ne bi trebalo, upravo da se ne pati bez oca. Odlučile smo da zadrži trudnoću, ali ja sam znala da je Miljana emotivno nestabilna zbog tih pevača. Ona je rekla da je odlučila da zadrži trudnoću, onda tek počinje psihički teror sa Ivanove strane, nisam mogla da verujem šta joj sve izgovora i da je dovede do nervnog sloma. U jednom momentu je počeo da joj tera inat i ljubomoru sa nekom, Bože sačuvaj. On je nju držao u krilu, a ona je trudna i prošao je treći mesec trudnoće kad više ni nema kiretaže. Kad znaš da se dete rađa i da će žena izneti trudnoću do kraja, onda ne radiš takve stvari i da se ona trese i da dete sutra bude nervozno i možda psihički nestabilno. On i da se zaljubio, mogao je da je ispoštuje, ali Miljana to nije mogla da gleda i izašla je - pričala je Marija.

- Ona je ranije bila više smešna i veći komentator, ali opet zbog ljubavnog sloma. Željko se rađa, a ona je ušla u "Zadrugu 2" da zaradi novac za dete. Znala je da će dete čuvati bez oca, mi smo velika porodica i ja sam ušla zbog toga. Ona se upoznala sa momkom, koji u studiju govori da mu se mnogo sviđa Miljana Kulić i da se mnogo zaljubio u Miljanu Kulić. Ona je sad priznao ono što sam Miljani pričala, a to je da nije zaljubljen u nju. Počeo je još veći slom, ona rastrojena zbog Ivana, trudnoće, rodila je dete, zna da će dete da čuva bez oca i da dete nije željeno sa Ivanove strane i zato je dobio ime Željko, jer je željeno sa naše strane. On je nju terao da abortira i pored našeg dogovora, samo da on ne bude zadužen za alimentacije. Ja sam Ivana tad toliko zamrzela, ne samo ja, nego bi svaka majka. Oni sad veličaju Ivana kako je on pobednik "Zadruge" i svaka mu čast što je imao priliku da se vidi sa detetom, a pritom unazad četiri godine, kao što je i on potvrdio, niko mu nije branio taj susret. Mogao je da dođe čak i posle onoga kad se posvađao sa Tijanom, ona je možda očekivala drugačiji pristup. On se svađao i pominjao momka koji je u zatvoru, a Tijana je na to slaba. Meni je bilo žao jer znam koliko mi je dete propatilo zbog tog odnosa i zbog te ljubavi. Ja dozvolim da dođe u moju kuću da vidi dete, a on mi vređa ćerku. Kad je počeo rijaliti ja sam čitala u novinam kako je Ivan izjavio da mu ne bi bilo žao da ona umre. Ja njega ne bih na miru ostavila da on u intervju kod Darka nije rekao da to nije bila njegova izjava i da on to nije stigao da demantuje i da to nikad ne bi rekao, jer je to stvarno monstruozna izjava. Ja sam to uzela s rezervom i malo spustila loptu. Novinari su mi rekli da Jelena traži starateljstvo nad Željkom, u čiji život se ona meša, devojka Ivana Marinkovića. On je rekao da verovatno posotji razlog, koji razlog može da postoji da od mene neko uzme dete? Ne može da postoji ni jedan jedini razlog. Moje srce je uvek bilo veliko, ja ću za dobrobit Željka da pređem preko uvreda, koje nikad nisam dobila kao od njega. Ja sam zbog toga bila izričita da neću dozvoliti da vidi Željka jer ovo nije način, jer je imao četiri godine da u svako doba dana i noći. On da me je pozvao u četiri noću, ja bih rekla: "Dođi da vidiš kako spava". Šaljem u izolaciju Ivana jer mene bi bilo sramota da to bude u rijalitiju jer mu niko nije branio. Razmišljam kakav će odnos njega i Ivana da bude kad izađu, u pravu je Miljan lako ću reći da tata opet radi. Ja neću biti ta koja će odnos kvariti i braniti da viđa dete kad dođe - nastavila je Marija.

Ivan Marinković dobio je reč da odgovori Mariji.

- Prvo ću da kažem da sam blago šokiran, jer sam ja uvek sa dozom opreza sa Marijom Kulić - krenuo je da priča Ivan.

- Ovo je prvi put da si nominovan, ja sam imala želju da ispričam narodu šta se dešava. Mene ne interesuje narod, mene zanima Miljana, Željko i moja porodica - rekla je Marija.

- Šokiran sam, ali sam imao dozu opreza, očekivao sam ovo, znam ja da Marija ne može da stavri privatno sa strane. Drugi dokaz je želi da nastavi rijliti dijalog, nisam planirao na ovo da odgovorim, ali sam dobio klimanje glavom od jedne osobe, ali je normalno da Marija koja je staratelj. E sada ću ja da pričam malo, Ivan Marinković je dobio poziv 2005. godine od čoveka sa ove televizije, on u tom trenutku, bivši muž Gordane Tržan, majke njegovog deteta, a i popularne pevačice, Ivan Marinkovič ulazi u "Farmu 5", osoba koja zna samo ko je to je Zorica Marković. Ivan Marinković je tada stupio u kontakt sa Lepim Mićom koji mi je do dan danas prijatelj. On tada udara svoje temelje u rijlitiju. Ja sam tada tek otvorio Instagram i meni stiže poruka od Milana Miloševića koji mi šalje poruku da li bi ušao u rijaliti, Ivan pristaje na to, i tada vidi čoveka kojeg jedinog zna, a to je Brendon. Nakon toga se pojavljuje čovek koji mi je tada prišao a to je SiniŠa Kulić koji me moli da ne diram Miljanu Kulić. Ivan nikada nije štitio nikoga u rijalitiju, on nikada nije bio sa nekim protiv svih, osim sa svojom devojkom. Marija izmišlja priču da smo Miljana i ja bili sami protiv svih, tamo smo svi bili lagani. Dešava mi se Miljana Kulić, nije bitno koliko je bilo seksualnih odnosa, sad posle svega sumnjam da je ovih 15 dana bila igra. Miljana je prema meni izgovorila jako surove reči. Nemoć Marije Kulić je prevelik problem, njoj smeta moje druženje sa Aleksandrom Nikolić - rekao je Ivan.

- Ja sam zabranila MIljani da komunicira sa Aleks, i da se vidi sa njom i da komunicaraju - vikala je Marija.

- Njoj smeta jer si ti Ivane ispravio greške, a ona nije nikada - dodala je Aleksandra Nikolić.

- Ti si za mene ku*va, ona je na lošem glasu - govorila je Marija.

- Ja nisam htela da priznam da smo on i ja u vezi, ali je on to rekao i hteo da ima decu - rekla je Miljana.

- Ne trebaju meni pare, ja želim da dete ima oca, ja sam ovo morala da kažem - rekla je Marija.

- Ja sam čuo deo razgovora Aleksandre i Marije, i rečenicu da ovo Marija radi zbog rijaliija. Marijina želja da bude u rijalitiju odavno se videla. Ona se za rijaltiji svađala sa ćerkom, ona je dala svoj život i život porodice u rijalitiju. Marija uživa u svemu ovome. Moram da kažem da sam gledao Miljanu dok je Marija pričala kako je držala pognutu glavu, a kod nje je proradio majčinski instikt. Ja sam ponosan na sebe jer znam da ću ovakav ostati do kraja rijalitija, ja se samo plašim da uslovno rečeno ne dovedem njih do neke vrste ludila. Ja vidim suzdržanost kod Miljane jer je ovo Marijina bitka - rekao je Ivan.

- Ja sam iskreno rekla i tako sam geldala na to, ali se sada sve promenilo od onog dana - rekla je Marija.

- Mene ovo ne može da destabilizuje, znam da to pojedine ljude boli - pričao je Marinković.

- Moram da priznam, d*pe me boli - ubacila se Miljana.

- Ja sam ispala čovek, da mene nije bilo ništa se od ovoga ne bi desilo - poručila je Marija.

- Da ti nisi ispala čovek ovde, ja bih ispao čovek napolju. Nije bitno da se ti i ja takmičimo ovde. Neprijatno mi je da o svemu pričam ovde, ti si baka. Vrlo dobro znam da ne mogu sa Miljanom da pričam i zato izbegavam, pa sam i najavio da mi ne pada na pamet da sa Miljanom pričam o bitnijim stvarima. Sa svakom osobom mogu da se transformišem i da igram rijaliti. Mislim da sam sa Bebicom, kao i sa Zolom, nema veze što je on sadašnji dečko Miljane Kulić, kao što sam i sa Zolom imao, a nismo se videli u životu. Znam da će Bebica biti u nedumici kao da se ponaša prema meni jer je bliži sa Marijom - pričao je Ivan.

- Isto kao i do sad, on je dobar čovek. Bila mi je prilika da ispričam i nikad više - dodala je Marija.

- Od tebe ništa bolje ili gore nisam očekivao, vrlo sam oprezan kad si ti u pitanju. Dovoljno sa iskusan u svemu, pogotovo kad ste vi u pitanju, pa sam bio na oprezu. Osećam ono što sam u dubini suše znao, samo sam hteo da potisnem. Ponosan sam što su moje reči s početka iste kao i dan danas. Ovo je klasično nadmetanje u koje sam svesno ušao, moram da zvučim kao Marija Kulić. Mene ne zanima narod. jer vrlo dobro znam mišljenja ljudi do kojih mi je stalo. Nadam se da ovakvog nadmetanja više neće biti, ja ga ne želim. Ovo su stvari koje može da kaže u bilo kom trenutku. Ja ne želim da verujem da postoji opcija u Marijinoj glavi, mislim da Miljanu to ne zanima jer odrastanje Željkovo vodi Marija i nju to ne zanim i ne buni se. Verujem da Marija polako počinje da shvata. Marija kaže da neće ovoga biti, svaki sledeći put će biti dokaz da ona želi. Mislim da si se spremala za ovo - nastavio je Marinković.

- Pita te Miljana otkad si staratelj? - prekinuo je Ivan.

- Ti si bez moje dozvole produžila starateljstvo - rekla je Miljana.

- Ovo je moja dobra volja - vikala je Marija.

- Ja sam do jula dala staratljstvo, posle toga nikad nisam - nastavila je Miljana.

- Marija ne samo da hoće da oduzme dete od mene, nego od Miljane. Miljana, ti njoj ne smeš da se odupreš i ja sam u šoku. Znači da je ona tebe slagala? - pričao je Ivan.

- Dete ovde nije došlo zbog toga, ali sam ja ispala čovek i dozvolila da tebi izađem u susret. To je moja volja - rekla je Marija.

- Ona je luda, Miljanu sam pitao da li je ona staratelj - nastavio je Ivan.

- Ivan Marinković se promeni i ja bih volela da nam odnos ostane ovakav do kraja. Što se tiče Miljane imale smo sukobe, poznajem je privatno i zato joj sve praštam. Najviše mi se sviđa ova godine, jako mi se sviđa odnos tvoj i Ivanon jer to je vaše dete. Mislim da treba da imate takav odnos, bila bih srećna jer sam i ja samohrana majka, nisam imala pomoć. Ja sam se izjasnila odavno ko god je preko puta Miljane uvek ću je sačuvati, tako i ovog puta - nastavila je Zorica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još