Marijana i Nemeš u Beogradu!

Pobednica "Velikog brata" doputovala je s Nemešom u Beograd gde će ostati nekoliko dana, potvrdio je za Index.hr njen otac.

- Otišla je u Beograd, a vraća se za nekoliko dana. Više vam ne mogu reći, izjavio je Ivo Kovačević. Rekao je i da je mala Korina s ocem, Ivanom Čvrljkom koji je pre nekoliko dana došao u Hrvatsku.

Da je u Beogradu, potvrdila je i sama Marijana koja kaže:

- Nemate pojma pod kojim sam pritiskom i inače, a pogotovu zadnjih dana. Pokušavam da izbalansiram svoj emotivni život s brigom oko ćerkice, gde mi je ona, naravno, važnija. Trudim se da pronađem svoj mir i da izađem svima u susret, ali sam nekako uvek pogrešno shvaćena. Nije mi jasno zašto smo mi još uvek tako velika vest i ne znam šta svi žele od nas, pita se pobednica "Velikog brata" i dodaje:

- Reći ću vam da je Nemešu i meni lepo zajedno, ali tek se mnoge stvari trebaju srediti. Nadamo se najboljem i samo želimo da budemo srećni, napisala je u poruci uz "veliki pozdrav iz Beograda"!

Nemeš je pre nekoliko dana potvrdio da su on i Marijana ponovo zajedno, ali nije želeo da otkriva detalje.

- Reći ću vam da smo Marijana i ja zajedno. Niko osim nas ne zna kako je došlo do toga, niti ima potrebe da se zna ko je tu koga zvao i o čemu smo razgovarali, izjavio je Nemeš pre nekoliko dana. Zaljubljeni par sad konačno ima priliku da uživa u zajedničkim trenucima nasamo, i što je još bitnije, konačno će se voleti bez kamera.

Pogledajte još