IVAN MARINKOVIĆ UBEDLJIVO POBEDIO: Dijana OG izbačena iz "Zadruge 6" (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija "Izbacivanje".

Voditelj Darko Tanasijević zajedno sa nominovanim takmičarima Dijanom Durlević i Ivanom Marinkovićem otišao je u salu u kojoj se odigrala borba za opstanak.

Tanasijević im je saopštio pravila igrice Velikog šefa, u kojoj je uspešniji bio Marinković.

- Ivane, svaka čast. Tebi ćemo duplirati glasove - rekao je Tanasijević.

- Jedno od vas dvoje ima 94% glasova gledalaca, a drugo 6% glasova. 94% ima Ivan Marinković i sa Dijanom OG se pozdravljamo ovog jutra - saopštio je voditelj.

Dijana OG pozdravila se sa zadrugarima i otišla u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević.

- Kako je u "Zadruzi"? - pitala je voditeljka.

- Napeto, sad se zakuvava još više. Ljudi su previše površni, bezlični, nisam se pronašla. Ima previše zlih ljudi. Uroš je broj jedan, svako ko ga podržava... Od samog početka sam Uroša zgotivila, bio mi je super lik za bleju, međutim, kako je prolazilo vreme, videla sam da živi u svom rijalitiju. Kako se Zvezdan više isticao, u Urošu je rasla ljubomora. Ubilo ga je to što svako hoće da priča sa Zvezdanom, svako ga prima u društvo. Uroš je to hteo da nametne zadrugarima, ali nije mogao. Što se Aleks i Zvezdana tiče, Aleks mi je sumnjiva, sa njegove strane nema ništa. Ona možda nije zaljubljena, ali bi volela da bude u temi, da se priča o njoj - rekla je Dijana.

Dijana je potom napisala i pismo o proglašenju novog vođe, koje će sigurno iznenaditi zadrugare, kako je voditeljki najavila.

- Nikad opasnije pismo. Biće bolno - dodala je Dušica.

- Napili se malo, poljubili se, ali nismo hteli da produbljujemo odnos. Bolje da se družimo, on je u muzici i ja, tako da, bolje je ovako - rekla je Dijana o svom odnosu sa Markom Petruševićem Petrućijem.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još