Janković saopštio spisak "orlića" za Kijev

Mlada reprezentacija Srbije učestvovaće 9. i 10. avgusta na turniru "Valerij Lobanovski" sa selekcijama Uzbekistana, Izraela i Ukrajine.

Prvi meč u subotu 9. avgusta odigraće sa Uzbekistanom, a u zavisnosti od ishoda, u nedelju će igrati sa poraženim ili pobednikom meča između Ukrajine i Izraela.

"Mlada reprezentacija završava pripreme za kvalifikacije za EP i ovo su poslednje provere. Spisak je širi zbog dve utakmice, jer ćemo igrati sa dva različita tima", rekao je Janković na konferenciji za novinare.

On je dodao da želi da izbegne povrede, što bi moglo da se dogodi ako bi isti fudbaleri odigrali dve utakmice u dva dana.

"Ovi mečevi će nam doneti još neke informacije. Mi smo spremni za kvalifikacije i sa nestrpljenjem očekujemo početak takmičenja"
, rekao je Janković.

Selektor Srbije odlučio je da na turnir u Kijev pozove 26 igrača:

Golmani: Branimir Aleksić, Aleksandar Kirovski, Vaso Vasić

Odbrana: Aleksandar Miljković, Vujadin Savić, Matija Nastasić, Marko Petković, Nemanja Gudelj, Milan Milanović, Filip Mladenović, Mario Maslać

Sredina terena: Aleksandar Ignjovski, Vuk Mitošević, Slobodan Medojević, Saša Marković, Luka Milivojević, Darko Lazović, Filip Knežević, Filip Đuričić, Aleksandar Katai, Nenad Krstičić, Mihajlo Cakić, Andrej Mrkela

Napad: Nemanja Kojić, Marko Sćepović, Danijel Aleksić.

Mlada reprezentacija Srbije okupiće se 7. avgusta u Staroj Pazovi.

Beta

Pogledajte još