ČUJEM DA ŽELJKO DOZIVA BAKU, A NE MAMU: Ivan Marinković žestoko prozvao Miljanu Kulić (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditeljka Ivana Šopić započela je temu o razdoru između Marije i Miljane Kulić sa Ivanom Marinkovićem.

- Nije puklo, to je puklo sa jedne strane posle nominacija, ali ja opet kažem, ja sam tada, mnogi ljudi ne znaju jer su čuli samo Ivanove priče o odnosu sa Miljanom, a mene je kao majku to bolelo i pogađalo dok sam slušala. Juče sam prvi put imala priliku da kažem hronološki događaj između njih - rekla je Marija.

- On nije imao potrebu ni danas, a ni u nedelju da vidi Željka - rekla je Miljana.

- Nije mi se dopalo što je odmah posle napao Miljanu, a mislila sam da je sa te strane spuštena lopta. Uopšte nije bio korketan - rekla je Marija.

- Nisam je napao nego je ona pognute glave slušala tvoje izlaganje. Ona je mogla u toku tvog izlaganja bar jednom da kaže nešto, a kad je videla moju rekaciju, e, onda je potvrdila Marijine reči - rekao je Ivan.

- Sinoć mi je rekao "j. dete" u sobi kad sam došla iz izolacije - rekla je Miljana.

- Više puta kad su bila pisma za navesti, više puta sma procenila da on spada, ali ga nisam navodila da ne bi bilo da kvarim nešto, a spustili smo loptu. Mislim da mržnja prema Miljani, a on mrzi nju samo jer je rodila dete, to tako izgleda. On pola sata priča o zvezdama umesto da podži majku svog deteta, on podržava kurtu i murtu. Između njih u ljubavnom smislu nema ničega, ali naravno da treba da je podrži i u pobedi ako bude, kao i ona ako bude. Pa Miljana je glasala za njega u onom rijalitiju - rekla je Marija.

- Da - rekla je Miljana.

- I moji su za nju glasali ovde, doveli su je do trećeg mesta - rekao je Ivan.

- Mislim da je njemu sve ovo rijaliti, da preko nas tera inat. Ja sam do sad živela bez Ivana, nije mi je u životu potreban. Moja dobra volja je da vidi dete, a i sad kad god hoće može da dođe da vidi dete - rekla je Marija.

Nakon Marijinog izlaganja, voditeljka je dala reč Ivanu.

- Početak počinje od nominacija. Ja namerno nisam razgovarao sa Marijom. O spuštanju lopte kada je dete u pitanju, tu nema spuštanje lopte - počeo je Ivan.

- Ti nisi mogao da podneseš osude naroda i pitanja - rekla je Miljana.

- Meni ovo liči na igru kao sa Zolom i sa Bebicom, mislio sam da mogu da uskladim neke odnose. Marija je rekla da ja i dalje mogu da dođem da vidim dete, kada budem odlučio ja. Prošlo je tek 15 dana od našeg prvog susreta. Vrlo pomno pratim njegove reakcije i mnogo dobro vidim da nije svestan. Vidim isto tako da ne pominje mamu, nego babu. Miljana je njemu kao što je i Bebica, samo zna da postoji reč "mama" - nastavio je Ivan.

- Namerno me ponižava pred zadrugarima. Džabe jedeš go*na. Sada ti upravo izmišljaš da on doziva baku samo, a ne mamu - uskočila je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još