MOJIM RODITELJIMA NE SMETAJU NJEGOVI POROCI, ZNAJU GA 13 GODINA: Devojka Darka Lazić progovorila o ljubavnoj vezi sa pevačem

Pevač Darko Lazić uživa u ljubavi sa izabranicom Katarinom, a ona je sada odlučila da progovori o njihovoj vezi. Darkova devojka Katarina kaže da cela njena porodica voli Lazića, te i da joj nikada nisu rekli da se skloni od njega jer je poročan.

- Moji Darka poznaju 13 godina i nikad nisu bili protiv toga da se viđamo. On ima više vrlina nego mana, ali nikad se nišu mešali u moj izbor - kazala je na početku Katarina, kojoj jako prija što je obnovila ljubav sa pevačem.

- Podržavaju nas u svakom smislu i mislim da je to jedino važno. Darko se jeste promenio, to vidim na njemu i drago mi je zbog toga - dodala je Lazićeva partnerka, pa se prisetila kako je bilo nekada kada su prvobitno bili u vezi.

- On je dolazio kod nas tada, spavao je, jeli smo zajedno, provodili po ceo dan. Ja se slažem s njegovom decom kao da su moja. Nema razloga da bude drugačije - rekla je fitnes instruktorka.

Izvor: Republika.rs
Foto: _katarina_24/Instagram

Pogledajte još