NIJE MI VIŠE NI SIMPATIČNA: Filip Car tvrdi da ga Maja ne interesuje, Marinkovićeva uverena da je on i dalje želi (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Filipa Cara, a u njegovo izlaganje umešala se Maja Marinković.

- Kako si se osećao kada si ugledao Maju? - pitao je voditelj.

- Očekivano. Ništa me nije ni štrecnulo, pozdravili smo se normalno. Onako kako sam i očekivao, videlo bi se po mojoj reakciji, ali ništa specijalno. Nisam ni napolju pričao o njoj ništa pozitivno, ali ništa ni negativno. Nemam potrebu ni da se svađam sa njom, da ispravljam krive drine. Ona je i u vezi - rekao je Filip i dodao:

- Ona je znala da navodno ja nisam iskren, da nešto glumim, ona je u filmu da ja želim da budem sa njom. Prošle su mi sve te neke stvari, lagao bih kad bih rekao da bi se i družio sa njom. Nije mi više ni simpatična, nikakav kontakt ne želim.

- Njemu je ironija jača strana, ironičan je. Kada mi je pružio ruku rekao je Filip. Ako vas neko ne zanima, u tog nekog ne gledate. Ovde sam totalno iskrena, da li bila najbolja ili najgore. Filip ima fetiš prema udatim ženama, ja sam sada udata - kazala je Maja.

- Ako ja ne potenciram na tome, mene ne zanima od koje tačke će da ide - dodao je Car.

- Rekao je da bi za tri minuta bio sa mnom. Želi ovde da se pokaže da je nedodirljiv, jako ga dobro poznajem. On je i ego manijak, pokazaćeš svoje pravo lice - rekla je Maja.

- Muž je muž, ali istina je puž. Oni su mi vrlo simpatični i kompaktni, super su mi, bili su mi i spolja. Bio sam fan vaše zajednice - rekao je Filip.

- Ironija ti slabo stoji, jako loše ti stoji. Ko je rekao da želim da budem sa tobom. Bio si ironičan sve vreme i sa mnom i sa njim - kazala je Maja.

- Ne želim te uvrediti, imaš dečka i muža i stalno me spominješ. Taj dečko te prevario, a sat vremena pre toga si rekla da bi imala sa mnom seks - rekao je Filip.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još