GLEDAM MAJKU MOG DETETA KAKO SKAČE KAO NA TRAMBOLINI: Ivan Marinković osudio Miljanu Kulić zbog vrelih akcija sa Nenadom Macanovićem Bebicom, Marija ga podržala i žestoko napala ćerku (VIDEO)

Marija Kulić kritikovala je Miljanu Kulić u emisiji "Pitanja gledalaca" zbog seksa pred punom sobom sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

- Hvala Bogu da sam ovo dočekao - govorio je Ivan Marinković.

- Pokazuješ d*pe, p*čku, s*se. Ti nemaš šta da pokažeš, idi u bolnicu i leči se - rekla je Marija Kulić.

- Marija, trebalo je da čuješ te zvukove, to nikad nisam čuo - pričao je Lazar Čolić Zola.

- Ona mene ne može da osramoti, ona je svoja sramota. Tijana i Ana, čekajte da idete sa njom u grad, ajde beži bre, ološ - dodala je Marija.

- Istina je da smo počeli da imamo seksualne odnose - poručila je Miljana.

- Nakon aplauza, Bebica je rekao: "Sutra ćemo u kuhinji" - otkrio je Ivan.

- Kako da me ne bude sramota gledam majku mog deteta kako skače kao na trambolini. Danas mi je došlo da ga sklonim da ga ne vidi više... Strašno. Marija, mene je sramota u tvoje ime - govorio je Ivan.

- Očekuješ da se Ivan ponosi što je bio sa tobom? Treba da te bude sramota. Ja bih na njegovom mestu rekla: "Je*ao sam je kad sam bio pijan" - dodala je Marija.

- Naravno da nismo budale i da smo videli da se smeju, to je bila simulacija, jer smo čuli dobacivanja. Posle smo imali pravi odnos. Ja ne volim sa strane, pozu koju najviše volim, ja i radim. Kome smeta moj odnos ne mora da gleda. Večeras ćemo imati cele noći - pričala je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još