EMOTIVNO SAM ISPUNJENA, ZASLUŽILA SAM TO: Tanja Savić otkrila da je ponovo zaljubljena

Pevačica Tanja Savić prošla je kroz težak period kada se borila za starateljstvo nad svojom decom, sinovima Maksimom i Đorđem. Tada je tvrdila da joj njen sada već bivši suprug nije dozvoljavao da vidi decu, a javnost je bila upoznata sa svakim pevačicinim korakom kako bi ponovo bila popred sinova.

Ona je sada otkrila u kakvim je odnosima danas sa bivšim mužem Dušanom Jovančevićem.

Maksim i Đorđe se redovno čuju sa Jovančevićem, a kako kaže i ona bi volela da je u kontaktu sa njim, ali on to uporno odbija.

Kako je tom prilikom Tanja rekla, dogodila se situacija kada joj je škola u koju mališani idu, tražila njihov izvod iz matične knjige rođenih, što je ona i zatražila od Dušana, ali čak ni tada nije dobila odgovor od njega.

Na pitanje da li bi njena deca volela da se vrate u Australiju, pevačica je dodala da ne veruje u to, ali da bi sinovi i te kako želeli da ga vide, i da ona sa tim nema nikakav problem, iako bi on po dolasku trebalo da odgovara na sudu.

- Neka stisne zube i neka dođe, sve je to deo života - dodala je ona.

Na konstataciju da blista, nasmejana pevačica priznala je da je zaljubljena.

- Posle svih mučnih godina i kroz sve što sam prošla, mislim da sam konačno zaslužila da živim život punim plućima. Ispunjena sam iznutra, ali ne bih otkrivala ko je u pitanju - izjavila je pevačica.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još