CELOG ŽIVOTA SAM MAŠTALA DA BUDEM MAJKA DEČAKA I DEVOJČICE: Jelena Kostov progovorila o dolasku naslednice Mile na svet

Popularna pevačica Jelena Kostov nedavno je na svet je donela svoje dugo dete. Atraktivna folkerka otkrila je da nikada do sada u životu nije bila srećnija.

- Period koji sada živim je onaj o kome sam maštala ceo život. Zamišljala sam sebe kao majku dečaka i devojčice i to mi se konačno ostvarilo. Mogu samo da budem zahvalna Bogu na svemu ovome - rekla je Jelena i priznala da je sada mnogo opuštenija u odnosu na to kako se snalazila u ulozi novopečene majke nakon rođenja sina Milije.

- Sada kada sam po drugi put postala majka sam mnogo opuštenija jer prvi put nisam znala šta me čeka, jednostavno tada sam učila svakog dana kroz nove situacije, a sa drugim detetom je sve mnogo lakše i to sve mame mogu da potvrde.

Poznato je da starija deca u porodici neretko postanu ljubomorna na mlađu braću i sestre, a pevačica je otkrila da li i u njenoj porodici ima ovakvih problema.

- Bata je jedan predivan dečkić koji samo ljubi seku, a mi kao roditelji jako vodimo računa da se ni jednog trenutka ne oseti zapostavljeno što je najbitnije u ovom periodu - istakla je Kostov.

Mnoge žene nakon porođaja muku muče sa viškom kilograma, a da li i ova zgodna pevačica ima iste brige.

- Iskrena da budem ni u trudnoći, ni nakon nje nisam imala problem sa kilažom. Vratila sam se brzo željenoj, a i da nisam ne bi mi smetalo. Jednostavno takva mi je genetika, neke žene imaju problem sa kilažom, a neke nemaju.

Napitanje pitanje kada će se vratriti svom poslu i nastupima, Jelena odgovara:

- Ne želim da žurim sa vraćanjem na scenu i nastupima. Imam puno lepih planova. Imam spremljene dve nove pesme, ali ipak sve to može da sačeka. Zna se da je porodica prioritet.

Izvor: Grand.nova.rs
Foto: kostovjelena/Instagram

Pogledajte još