TEŠKO JOJ JE ŠTO SAM JA OVDE, ALI MI VIŠE NIKAD NEĆEMO BITI ZAJEDNO: Filip Car iskreno o odnosu sa bivšom devojkom Majom Marinković (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, Darko Tanasijević tražio je od Filipa Cara da prokomentariše svoj odnos sa bivšom devojkom Majom Marinković i njenim sadašnjim dečkom Bilalom Brajlovićem.

- Da čujemo sve o odnosu Maja, Bilal i ti - rekao je Darko.

- Ja sam ovde džojstik, a oni su kabl - rekao je Car.

- Samo sekund, ovde su komande, ja sam ovde džojstik - rekao je Bilal.

- Mene ovo ne ne zanima. Ja im želim sve najbolje, ali ako me uzmu u usta, napraviću haos. Saseći ću sve što mi daju - rekao je Car.

- Meni nije lako, dešavaju se neke stvari, neobično mi je, ali verujem i njoj je tako. Oprostili smo jedno drugom. Hronološki ne mogu da vam kažem, ali Car i Maja nikada neće biti zajedno. Taki nije podržavao nas, ali Maju i Bilala jeste, njemu je bitno da nje u medijima. Meni je njega žao, on zbog svega ima probleme - rekao je Car.

- Reci mi kakav je Majin stav prema tebi? Šta ti vidiš? - upitao je Darko.

- Njoj nije lako što sam ja tu. Ne znam ja koga je ona volela više. Mene ili njega, ali mene je volela, i nije joj lako što sam ja ovde, to se vidi - govorio je Car.

- Moram da kažem da Biki gleda jednim okom mene, drugim nju. Trebaće njima rada i rada da sve to bude kako treba - otkrio je Car.

- Bilal se hvalio da je bio sa celim Sarajevom - govorio je Darko.

- Ma ja sam čuo da se celo Sarajevo raskinulo, da su brakovi popucali, jer je on bio mirođija svima. Moram da kažem ako je devojka kriva, on mora da se sredi i da nju sredi pre ozbiljne veze - rekao je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još