ONA JE POKVARENA, ZBOG NJE SAM NA TABLETAMA: Dejan Dragojević raskinuo sa Aleksandrom Nikolić (VIDEO)

Pobednik pete sezone rijaliti šou programa "Zadruga" Dejan Dragojević večeras je na svom YouTube kanalu govorio o Aleksandri Nikolić i otkrio pratiocima da je raskinuo sa njom.

- Neću da se budim svakog jutra da gledam da li me je devojka prevarila ili ne. Neću da svakog dana tumačim da li je bilo pogleda ili ne. Ne treba mi devojka koja sedi i druži se sa svima tamo, naglasio sam joj i preneo joj informacije da to ne sme da radi, da me to povređuje - rekao je Dejan i dodao:

- Tvrdim da je Aleksandra jedna od najpokvarenijih ljudi koji su ušli u rijaliti. Kaže da me voli, a svim što radi meni čini zlo. Njena komunikacija sa Zvezdanom je počela da mi smeta kada je sedela na garnituri pored njega, međutim, svaki put sam imao priliku da joj dam do znanja da to ne radi. Kada se pomirila sa Miljanom, shvatio sam da je mnogo veća želja da pristupi Zvezdanu jer su Miljan i Zvezdan dobri. Povredila me je prvo sa čokoladicom, a tad je želela da napakosti Milici Veselinović. Milica je osetila da Aleksandra ima kvarne namere prema njoj. Aleksandra ima svoje ciljeve koje mora da ostvari.

Dejan je progovorio i o svom zdravstvenom stanju.

- Zvezdan je neposredan igrač i ona gaji simpatije prema njemu. Aleksandri je preneta informacija četiri puta, da sam loše, da nisam dobro, da sam završio na tabletama zbog svega što radi i da se distancira od muškaraca. I Bebica je preneo da je meni teško. Ona i posle svega ima potrebu da komunicira sa Zvezdanom. Zašto zauzeta devojka priča u šiframa? Meni ne treba takva veza - rekao je on.

Dejan je priznao da je unosio informacije u "Zadrugu".

- Ja sam slao ljude da joj dobace, nikada me nije ispoštovala. Ona sve potencira da je sanjala moj razvod, koji ja ne mogu da ubrzam. Ja sam joj rekao da ne potpisuje ugovor, da sačeka malo, da se ja stabilizujem. Ona je odmah potpisala ugovor. Kada je čula da ulazi Filip Car tu je već počela da razmišlja. Mi smo imali dogovor ako neko od njih ulazi, da nema komunikacije, nema ničega. Filipu je prišla kada je Milica krenula sa njim da se mazi. O Filipu neću reći nijedno ružno slovo, opet mi je otvorio oči. Izabrala je jako lošeg lika iz pete sezone, ali se vodi da je i loša reklama - dobra reklama. Sve znam, znam kako sam podnosio sve što se dešava, protiv sam svega što radi - rekao je on, a onda spomenuo depresiju u kojoj je bio zbog nje.

- Pre dva i po meseca je ovo počelo da se dešava, teške situacije su mi bile, David me je izvukao iz najveće depresije. Neke situacije su presudile da bih ja raskinuo, dovoljan je flert i sve što je dozvolila - zaključio je on.

Izvor: Kurir.rs
Foto: dejan_dragojevic_official_/Instagram

Pogledajte još