Najprodavaniji albumi i singlovi u Velikoj Britaniji

LONDON, 8. avgusta 2011. (Beta) - Album "Back To Black" pevačice Ejmi Vajnhaus na vrhu je liste najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji, dok je pesma "Swagger Jagger" Šer Lojd na prvom mestu britanske liste singlova.

Na drugom mestu liste albuma je album "21" pevačice Adel, a na trećem "Frank" Ejmi Vajnhaus, objavio je Nju mjuzikal ekspres. Adel je na četvrtom mestu, sa albumom "19", dok petu poziciju zauzima Bijonse i njen album "4". Lejdi Gaga je na šestom mestu sa albumom "Born This Way". Grupa "Čejs end Stejtas" je sedma, sa albumom "No More Idols", a na osmoj poziciji je Bruno Mars i "Doo Wops and Hooligans". Deveta je holandska džez pevačica Karo Emerald i album "Deleted Scenes From The Cutting Room Floor", a deseta Rijana i album "Loud".

Na drugom mestu liste singlova je "She Makes Me Wanna" grupe "JLS" u kojoj gostuje Dev, treća je grupa "Vontid" i pesma "Glad You Came", dok je na četvrtoj poziciji singl "The A Team" Eda Širana. Peta je pesma "Louder" koju su snimili di-džej Freš i Šan Evans, a na šestom i sedmom mestu slede numere "Little Bad Girl" Dejvida Gete u kojoj gostuju Kruz i Ludakris i "Best Thing I Never Had" Bijonse. Niki Minaž je na osmoj poziciji, sa pesmom "Super B a s s". Deveti je bend "Rizl Kiks" i numera "Down With The Trumpets", a deseti Loik Esjen i Tanja Lejsi i "How We Roll".

Pogledajte još