CAR JE ZA MOG SINA FATALAN: Goran Dragojević progovorio o raskidu naslednika Dejana i Aleksandre Nikolić

Goran Dragojević, otac Dejana Dragojevića, prokomentarisao je aktuelna zbivanja u ljubavnom životu svog sina.

Pobednik pete sezone "Zadruge" Dejan Dragojević je, podsetimo, u subotu javno stavio tačku na vezu sa Aleksandrom Nikolić zbog svega što radi u Beloj kući. Dejan joj nije prešao preko tajnih signala koje je slala Bilalu Brajloviću, zbližavanja sa Zvezdanom Slavnićem, a kap u čaši prelilo je ponovno muvanje sa Filipom Carem, u šta se Aleksandra upustila uprkos tome što i dalje misli da je u vezi sa Dragojevićem.

Goran je na početku razgovora objasnio da nije najbolje upućen u aktuelna zbivanja, jer od posla nema vremena da se time bavi.

- Verujte mi da ga nisam video otkad se vratio iz Zanzibara! Ništa mi nije pričao o novitetima, nemam pojma - odmah je objasnio Goran, a na pitanje da li mu je žao što je prekinuta veza njegovog mlađeg sina i Aleksandre Nikolić, Goran kaže:

- Ja sam tu devojku video dva puta. Bila je ovde jednom, kada su mi auto uzeli. Ne znam šta bih rekao, nemam utisak. Oni su bili u Veterniku, ja nisam tamo. Ne znam ni gde su išli ni šta, da bih ja sad mogao nešto da kažem.

Na pitanje da li je očekivao da će mu se doskorašnja snajka u "Zadruzi" ponovo muvati sa Carem, svojim bivšim dečkom, Dragojević odgovara:

- Ma kakvi, pa ko je to očekivao? Car je za Dekija fatalan, izgleda. Dejan je verovatno nešto video, primetio. Ja svog sina podržavam i da je sa ovom, i da je sa onom. To su njegovi izbori i ja tu nemam šta da se mešam.

Izvor: Pink.rs
Foto: HYPETV - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još