ZABORAVILA DEJANA: Aleksandra Nikolić i Filip Car strasno se ljubili i mazili u sobi za izolaciju (VIDEO)

Tokom dana na rijaliti imanju u Šimanovcima Aleksandra Nikolić i Filip Car razgovarali su u izolaciji. U jednom momentu je Aleksandra ustala iz svog kreveta i sela kraj Cara.

U tom momentu je ona krenula da ga grli, pa ju je Car povukao da je poljubi, ali se ona suzdržala, te ju je poljubio u obraz.

- Ja ne znam šta mi se dešava, jako mi prijaš. Ne znam šta da radim... - govorila je Aleks, a Car ju je sve vreme grlio.

- Ja ne znam, ovo nije realno - rekao je Car.

- Nerealno je koliko mi značiš, Filipe - rekla je Aleksandra.

- I ti meni, znam kako ti je - rekao je Filip.

U jednom momentu Car je privukao Aleks i njih dvoje su bili na par milimetara od poljupca, koji se ubrzo i desio. Njih dvoje su se poljubili i prepustili strastima koje osećaju već neko vreme.

Podsetimo, Aleksandra je u šestuu sezonu popularnog rijalitija ušla kao devojka Dejana Dragojevića. Ubrzo su krenule priče o njenom prisnom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem, ali je Nikolićeva tvrdila da voli svog dečka, te da je sa Slavnićem u prijateljskim odnosima. Pre sedam dana na imanje u Šimanovcima uselio se Aleksandrin nekadašnji dečko Filip Car. Od prve večeri njih dvoje su se zbližili, a Dragojević je odlučio da javno raskine sa njom. Iako ne zna da ju je Dejan ostavio ona se upustila u vezu sa Carem.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još