DALEKO OD OČIJU - DALEKO OD SRCA, NISMO BILI JEDNO ZA DRUGO: Aleksandra Nikolić obratila se Dejanu Dragojeviću nakon poljupca sa Filipom Carem (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijalitii imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Aleksandru Nikolić.

- Hipotetički, kad bi saznala da te je Dejan ostavio, šta bi mu poručila? - rekao je Milan.

- To je očekivano shodno tome kako se ja ponašam danima. Poručila bih mu da je ispravno postupio, nije pogrešio i treba da me ostavi jer vidi šta se sa mnom dešava. Uradio je pravu stvar jer me poznaje i vidi kako se osmehujem, šta radim. Vide i gledaoci, vidiš i ti Milane. Nisam očekivala da će ovako nešto da mi se desi. Ušla sam sa jednim ciljem, ali šta da radim. Neću plakati, niti kukati, ne, sama sam kriva za sve. Želim mu sve najbolje. Možda nismo bili jedno za drugo, a našli smo se tu jedno drugom, posebno ja njemu prošle godine. Daleko od očiju, daleko od srca. Uradio je pravu stvar - rekla je Aleks.

- Šta misliš, koji su razlozi? - pitao je Milošević.

- Moje ponašanje, moje ponašanje sa Filipom. Realno, kad je Filip ušao, trebalo je da se zaobilazimo, da ne budemo bliski, znamo situaciju koja je bila prošle godine, a i bivši mi je. Vidi on sve, nije glup i budala - rekla je Nikolićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još