Stefan Kapičić spasao Srbina linča u Splitu

Kako Kurir saznaje, poznati glumac je zaštitio Živkovića i svojim kolima ga prevezao iz Splita do granice s Crnom Gorom.

- Tačno je da mi je pomogao prijatelj, koji je javna ličnost. Zahvalan sam mu na tome, ali mislim da u ovom trenutku njegovo ime nije važno. Zahvalan sam i ostalim mojim prijateljima koji su se te večeri našli pored mene i pomogli mi da odemo do bolnice - rekao je za Kurir Miodrag Živković.

Mladić iz Kragujevca, koji živi i radi u Bangkoku, povređen je kad mu je napadač prišao s leđa, udario ga nekoliko puta i polomio mu vilicu na dva mesta.

Ko su Kapičići?

Stefan Kapičić potiče iz poznate familije. Njegov otac Dragan (63) legenda je košarkaškog kluba Crvena zvezda i najbolji strelac u istoriji tog kluba. Stefanov deda Jovo Kapičić (92) je narodni heroj i jedan od organizatora ustanka u Crnoj Gori.

- Želim da verujem da sve što mi se dogodilo nije bilo na nacionalnoj osnovi. Te noći nikakav povod za napad nisam dao - priča Miodrag, koji se posle dana provedenog s majkom u Petrovcu na Moru vratio u Beograd. Već danas čeka ga operacija vilice na Vojnomedicinskoj akademiji.

- Oporavak će, kažu lekari, trajati oko pet nedelja. Do tada, jedem i pijem na slamčicu - priča pretučeni mladić.

Stefan Kapičić, izgleda, da ne voli da se hvali svojim dobrim delima, tako da od njega još nema komentara.

Pogledajte još