PREKINULI NAGAĐANJA: Nakon navoda da im je veza u krizi, oglasili se Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj (FOTO)

Poslednjih dana u domaćim medijima pojavile su se vesti da je ljubavna veza pevačice Anastasije Ražnatović i fudbalera Nemanje Gudelja u krizi.

Navodno, ljubavni par imao je brojne nesuglasice tokom Svetskog fudbalskog prvenstva u Kataru, a nagađa se da mladu muzičku zvezdu ne prihvataju Nemanjina majka Olivera i sestra Vanja, koje su je nedavno otpratile na društvenoj mreži Instagram.

Iako je Ražnatovićeva sve vreme bodrila svog izabranika tokom mečeva na Mundijalu, glasine da nešto ne štima u njihovom odnosu postale su sve češće.

Dvadesetčetvorogodišnja brineta i uspešni sportista odlučili su danas da prekinu nagađanja i oglase se ovim povodom.

- Poslednjih dana u novinama je objavljeno mnogo neistina zbog kojih sam prinuđena da se oglasim i demantujem sve što ste imali priliku da pročitate. Ni do kakve svađe i drame nije došlo, niti je bilo neprijatnih situacija. Jedina neprijatnost su navodni "izvori" i kompletne izmišljotine koje se plasiraju u medijima. Svedoci smo da u današnje vreme svako može da se igra sa svačijim životom, tipkajući po tastaturi, dok puštaju mašti na volju na štetu drugih ljudi - napisala je Anastasija na Instagramu, a istim rečima je i tridesetjednogodišnji igrač španske "Sevilje" odgovorio na pisanja pojedinih medija.

Podsetimo, Anastasija i Nemanja nedavno su proslavili osam meseci ljubavne veze. Otkako se saznalo za njihovu romansu, oni su konstantno pod lupom domaće javnosti, a sve do sada njihova veza bila je skladna.

Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još