KARAMBOL U BELOJ KUĆI: Maja Marinković se tokom svađe sa Filipom Carem popela na sto (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugari su imali priliku da vide kako Filip Car, preko Mikice Bojanića i cimera, pecka Maju Marinković.

Aleksandra Nikolić je dobila reč.

- Da, ja sam legla da spavam, on je bauljao ovde po kući. Ne znam šta bih iskomentarisala. Ima momenata kada se Maja obraća njemu, a ovde vidim kako se on obraća njoj. On kaže meni kako mora da dozira na kašičicu i da mora da vaga sa njom, da ne može da se svađa sa njom jer nije normalna. Ono što on meni priča da ona njega ne intresuje, kosi se sa ovim klipom. Ako te neko ne zanima, ti ovakve priče ne pričaš sa drugima i ostalo... Pošto on vaga sa kim će biti i ostalo, nećemo ni biti u vezi - rekla je Aleks.

- Niste dobro protumačili. Rekao sam to jer ode i dođe - rekao je Car.

- On upoređuje njega, Maju i Bilala sa Miljanom, Zolom i Bebicom, kaže da je to isto - rekla je Nikolićeva.

- Ja sam Beboni... Ja sam to rekao iz šale, Maja se nasmejala. Nisam ništa loše mislio time. Nemam pojma zbog koga se vraćala, lokal je radio, a gosti su dolazili i odlazili. Aludirao sam na Maju, jer je odlazila i dolazila - rekao je Filip.

- Mene ovo ne zanima, ovo što mi pakuju. Mikica je meni prezabavan, je l' tako Mikice? Ja svog dečka volim i neću da ga prevarim ovde. Ja bih se obratila ovima što ne poštuju svoje momke, ja ga čekam i verna sam mu. Ja da hoću, ja ću biti sa njim, ali ja imam svog dečka i ta priča sa Filipom me ne zanima - pričala je Miljana Kulić kao Maja.

- Slažem se sa Miljanom, rekla sam da se neću baviti tom temom dok ne dođe Bilal. Ne bih dodala nijednu reč više! Ne vidim da sam ništa loše uradila na ovom klipu! To što je Aleksandra rekla da on hoće da dozira na kašičicu sa mnom, on nije moj dečko niti će biti - kazala je Marinkovićeva.

- Provocira sve vreme mene i Aleksandru na kauču - rekao je Car.

- Pevala je tu neke pesme, kako sam ja izdala svog dečka. Nema potrebe da se brineš o tome. Gledaj svoje postupke, imaš dečka, treba da vodiš računa kako ćeš se ti ponašati - rekla je Aleksandra.

- Pogrešila si prema Dejanu, ti si prema meni okej, nemam sa tobom problem. A on me ne zanima! - dodala je Maja.

- Okej, nemoj biti loša kao ja - dodala je Nikolićeva.

- Pre bi legao na Lešće nego na njen krevet - rekao je Car.

- Neću ga komentarisati, dok moj dečko ne dođe - kazala je Marinkovićeva.

- Sa Slađom priča konstantno o meni - rekao je Filip.

- Večeras nije - dobacila je Slađana Lazić.

- Da li si čula šta je Boki rekao za tebe? - rekao je voditelj Milan Milošević.

- Rekao sam to u kontekstu ono za tebe, znači to da si imla seks - rekao je Bojan Simić.

- Ja ku*va nikada nisma bila, za razliku od nekih - rekla je Maja.

- Hoćeš da ti nabrojim pobednike od prve sezone? - dobacio je Miki Đuričić.

- O tvojoj vrednosti je rekao tvoj momak, šta ti ispada iz polnog organa. Ti šljakaš džaba, za pet rijalitija nije bila rasuta nikada, slomljena je na sitne komade. Morate je spajati kao puzle - rekao je Car.

- Ja njega ne čujem i ne vidim (Filipa). Znam da me Taki podržava u svemu, niko meni ne određuje sa kim ću ja da budem. A ja odlučujem što ću biti verna svom dečku, sada sam verna. Pravila sam ovde najgora sranja, ali sada ne. Pored ovih ološa ja ću biti najbolja - rekla je Marinkovićeva.

Filip i Maja nastavili su sa sukobom za crnim stolom.

- Ona je odbojna svima. Ne znam da mi je ijedan momak rekao: "Dobra je riba" - rekao je Car.

- Zbog čega se oni pored svojih igračkica zanimaju sa mnom? Ja kao zauzeta poštujem i ne može niko da mi priđe - rekla je Maja.

- Maja je tada, sa Janjušem, bila nova. Isprala se Maja Marinković, nije nikome zanimljiva niti je ikome trn u oku. Kad bi znala koliko je nebitna... Do pre neki dan su imale dobru komunikaciju, sada je ona ku*va i peva joj pesme - rekao je Car.

- Ja sa Aleksandrom nemam problem, ali komentarišem temu - dodala je Maja.

- Što je onda provociraš i pevaš o njoj? Evo sad sam joj dao na važnosti. Kada nekoga provociraš, mora se neko sa tobom posprdati. Moja greška je što sam dao na važnosti ženi koja ne postoji na planeti - rekao je Filip.

- Ovim reakcijama, oni pokazuju netrpeljivost prema meni - rekla je Maja.

- Ona će vama pričati o prevarama. Sve devojke su mule kada im Maja drži predavanja o moralnosti i prevarama - rekao je Car.

- Nek te ljubi ljubavnica, nek te služi sluškinja... - pevala je Marinkovićeva.

- Momak joj nije tu, ona sa Slađom priča o meni - rekao je Car.

- Ja ću da plačem i nikada neću izgledati loše. Ja patim sama sa sobom i svojom drugaricom Slađom - rekla je Maja.

- Evo ona vam je rekla da može da se folira jer je intelektualno jača. Prestani da provociraš devojku koja se druži sa mnom. Možemo da završimo sa sutlijašem - rekao je Filip.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još