SLAVLJE U DOMU RAŽNATOVIĆA: Veljko slavi 26. rođendan, supruga Bogdana, majka Svetlana i sestra Anastasija uputile mu emotivne čestitke (FOTO)

U porodičnom domu folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović 10. decembra uvek je posebno veselo. Naime, tog datuma njen sin Veljko došao je na svet, a danas poznata porodica proslavlja njegov 26. rođendan.

Četrdesetdevetogodišnja pevačica ovim povodom oglasila se na svom profilu na društvenoj mreži Instagram i nasledniku uputila emotivnu poruku.

- Najsrećniji bio, sine moj. Srećan rođendan - napisala je Ceca pokraj kompilacije porodičnih fotografija i video-snimaka.

Nešto kasnije na istoj mreži, oglasile su se i sestra i supruga trenutno najbolje rangiranog srpskog boksera.

- Srećan rođendan mom zaštitniku, najvoljenijem biću, sreći, duši i celom srcu! Volim te najviše na svetu - napisala je Anastasija Ražnatović pokraj zajedničke fotografije.

Supruga Bogdana uputila mu je emotivnu poruku uz porodičnu fotografiju na kojoj bračni par pozira sa dvoipogodišnjim sinom Željkom.

- Srećan rođendan, živote moj - napisala je kratko Cecina snaja.

Nema sumnje da će pored profesionalnih uspeha, ova 26. godina za Veljka biti veoma posebna i u privatnom životu, jer će za četiri meseca sa svojom izabranicom dobiti drugog sina, za koga su ponosni roditelji već odabrali ime Krstan.

Foto: ac3isb4ck/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ac3isb4ck/Instagram

Pogledajte još