U Zvezdi oduševljeni Adijem!

- Prethodne dve nedelje Adi je radio prema posebnom režimu i posle odrađenog programa, pravljenog posebno za njega, može da se uključi u trenažni proces prvog tima. Potrebno je da stignu još neki rezultati testiranja, ali ono što mogu da kažem jeste da je radio odlično i da smo svi prijatno iznenađeni - istakao je Zirojević, a prenele Večernje Novosti.

Mada je u prvo vreme bilo nepoverenja prema informaciji da je Adi zakasnio, jer je oboleo od malarije, po njegovom dolasku u Beograd potvrđeno je da se ipak radilo o jednom obliku te bolesti. Međutim, zdravstveni problemi nisu nimalo uticali na fizičku spremnost reprezentativca Gane.

MEZENGA JOŠ ZAOSTAJE ZA SAIGRAČIMA
Za razliku od Adija, Brazilac Bruno Mezenga daleko sporije ide ka punoj fizičkoj pripremljenosti. U mečevima s Ventspilsom istakao se golovima, ali nema snage za više od poluvremena. - Mezenga dobro radi, napreduje, ali i dalje zaostaje za saigračima. Očekujem da će ih u potpunosti sustići tek za nekoliko meseci, jer za sobom ima veoma dugu pauzu - istakao je Zirojević.

- Adi je došao u veoma dobrom stanju, s obzirom na to da je imao malariju. Nimalo nije izgubio na mišićnoj masi i ne zaostaje za saigračima - potvrdio je Zirojević.

Adijev povratak u tim mogao bi da bude Zvezdin kapital pred duele s Renom, jer se na utakmici u Dižonu videlo da rival iz Francuske ima kvalitetnu i snažnu ekipi, koja ima izuzetno brze ofanzivne igrače. Adijeva hitrina i fizička pripremljenost, uz Vilotićev skok i snagu, mogli bi da budu idealan spoj doskora otpisanih prvotimaca kao jakih aduta u službi Zvezdinog plasmana u Ligu Evrope. Odlučiće Prosinečki.

Pogledajte još