Crna mamba se vraća na teren!

Lamine Diara se vratio ovog leta sa pozajmice iz Al Šababa u kome je na pola sezone doživeo lom potkolenice i morao je da pauzira više od 9 meseci. Svi u klubu su se nadali da će Diara brže da se oporavi, ali je evidentno spreman da igra samo prijateljske mečeve.

Treniram uredno sa ekipom, dajem sve od sebe da što pre uđem u formu, ali me još uvek drži strah. Ipak, vidim da trener veruje u mene i pomaže mi da se što pre vratim u takmičarsku formu i ekipu. Dok imam blokadu u glavi povratak na teren je usporen. U poslednjih mesec dana primećujem da me noga više ne boli i to mi daje nadu da ću se uskoro vratiti u tim i ponovo početi da dajem golove - kaže za sajt Partizana Diara.

Jedan od igrača koji će biti najviše zaposlen na mečevima protiv Iraca, sudeći bar po načinu igre koji oni upražnjavaju je Nemanja Rnić, štoper koji je i na meču protiv Genka pokazao da bez problema može da odgovori na takvu igru, pošto je po svim ocenama bio jedan od najboljih na terenu. Brz, agresivan, jak na lopti na zemlji, ali i u vazduhu, potpuno je isključio špiceve belgijskog prvaka. Jedan od navijača na tom meču izreče svoje zapažanje da mu Rnić deluje kao “komandos”.

- Dobili smo po koeficijentu najslabijeg protivnika, ali to ne sme da nas zavara. Znate kakav je ostrvski fudbal, pun duela, trčanja, agresije, i mislim da neće biti nimalo lako. Obaveza nam je da se koncentrišemo i uđemo maksimalno ozbiljno u obe utakmice sa Šamrokom - kaže šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević.

Pogledajte još