"CESARICA" U NOVOM RUHU: Milica Todorović otkrila kako je došlo do toga da baš ona obradi pesmu Olivera Dragojevića

Pevačica Milica Todorović govorila je o tome kako je došlo do njene obrade čuvene "Cesarice" Olivera Dragojevića, druženju sa Novakom Đokovićem na "bosanskim piramidama" i njenom "neambicioznom" novom albumu.

- Javila mi se akapela grupa 'Famos' i predložila da zajedno obradimo 'Cesaricu' Olivera Dragojevića. Oni su dobili prava od njegove porodice, a ja sam s oduševljenjem odmah prihvatila tu ponudu jer obožavam Olivera, njegove pesme i njegov rad. Snimanje naše obrade je bila izuzetna čast i pravo zadovoljstvo - kazala je Milica za televiziju K1.

Poznata pevačica otkrila je u emisiji "Kec na jedanaest" da slobodno vreme provodi na "bosanskim piramidama", baš kao i Novak Đoković.

- Ja obožavam grad Visoko jer ima neverovatnu energiju i profesora Semira Osmanagića i kad god nađem slobodnog vrmena odem tamo da se 'obnovim', tamo sam se i preselila sa Noletom, koji tamo često odlazi.

Milica je priznala da želi da bude ambicioznija osoba u odnosu na to kakva je sada.

- Ja sam zaista jedna lenja osoba, nisam baš toliko ambiciozna, ali planiram da to promenim tako što ću u aprilu 'izbaciti' ceo novi album. Jednostavno bih ga nazvala 'kupus', jer stvarno ima svega i svačega. I grčki pravac i prave narodnjake i pop pesme, a imamo i starinske, novi prizvuk, duet sa Gazda Pajom, imam sve i svašta - zaključila je pevačica.

Autor: Nadlanu.com
Foto: milicatodorovicofficial/Instagram

Pogledajte još