U NOVOJ GODINI ŽELIM BLIZANCE: Katarina Grujić i Marko Gobeljić planiraju veliku porodicu

Katarina Grujić, folk zvezda i supruga fudbalera Marka Gobeljića danas će proslaviti prvi rođendan ćerkice Katje. Ona otkriva da ne želi da se zaustavi na jednom detetu.

Kakvi su ti planovi za 2023?

- Ove godine desile su mi se prelepe stvari, uradila sam sve što sam zamislila, ništa ne bih menjala. Međutim, Katja je baš brzo porasla, proletelo mi je ovih godinu dana. Pošto mnogo volim bebe, volela bih da u 2023. rodim blizance! Želela bih da imam troje dece.

Vraćaš se na estradu pesmom "Mamio si". Šta očekuješ od nje?

- Ta pesma vam neće izlaziti iz glave, zaraziću vas! Sigurna sam da će moja pesma dati ženama samopouzdanje da se svete muškarcima. Muškom delu publike se neće svideti reči pesme, ali uživaće u spotu!

Kakvi su ti dalji poslovni planovi?

- Pripremam svašta! Nadam se da ću i album objaviti sledeće godine.

Da li ćeš dočekati Novu godinu sa porodicom ili radno?

- Radiću, neću biti sa Katjom u ponoć, ona će biti s mojim ili Markovim roditeljima. Katja ide na spavanje u pola 10, tako da ćemo tek sutradan biti zajedno. Ćerka je oduševljena kako smo dekorisali kuću, već je pokidala 10 lampiona, sreća što ih nije pojela!

Šta ćeš poželeti u ponoć?

- Zdravlje, naravno. Imala sam mnogo problema sa zdravljem i znam koliko su to teški periodi. Možeš da imaš sve na svetu, ali ako nemaš zdravlje, zapravo nemaš ništa.

Šta si kupila Marku za Novu godinu, a šta je on tebi?

- Marko mi je kupio jedan prelep poklon, ali ne mogu da otkrivam o čemu je reč. Ja sam njemu kupila nešto u Beču, ali stvarno ne volim da se hvalim takvim stvarima.

Ako bi Marka pozvali da igra u inostranstvo, da li bi se preselila?

- Naravno! Kao što on mene prati i podržava, tako ću i ja njega gde god da ode. Preselila bih se i u Ćićevac ako treba, samo da budemo zajedno.

Kako postižeš sve? Ceo dan si snimala spot, a već sutra slaviš ćerkin prvi rođendan?

- Spot sam snimala do četiri ujutru. Spavam dva sata i onda odem na infuziju i budem kao nova. Katja je krenula na adaptaciju u jaslice, pa je malo nervoznija.

Ko će krstiti Katju?

- Andreana Čekić, ona je njena kuma i glavni je organizator Katjine proslave. Mnogo sam srećna što imam takvog prijatelja!

Izvor: Informer
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još