ISPOŠTUJTE SINIŠU, ZASLUŽIO JE: Porodica Mihajlović moli za privatnost, prijatelji otkrili u kakvom je stanju čuveni fudbaler

Siniša Mihajlović ponovo vodi žestoku borbu sa opakom bolešću koja se vratila.

Srpski stručnjak je bio veliki borac i svi se nadaju da će i ovog puta izaći kao pobednik.

Podrška stiže sa svih strana. Ceo svet je zabrinut, jer ne zna u kakvom se trenutno stanju nalazi Siniša Mihajlović.

Sve ovo teško pada njegovoj porodici, supruzi Arijani i deci. Poslednjih nekoliko dana nisu se oglašavali ni na društvenim mrežama, kao što su ranije činili.

Italijanski mediji su prethodnih dana nagađali, pisali mnogo neistina o Sinišinom zdravstvenom stanju, a čak su se pozivali i na dobro obaveštene izvore iz bolnice.

Upravo zbog toga jedan od bliskih prijatelja Siniše Mihajlovića i PR njihove porodice, koji se nije oglašavao na društvenim mrežama je u jednoj Radio emisiji, preneo reči porodice.

- Ispoštujte Sinišu, kao što je i on vas ispoštovao mnogo puta, zaslužio je. Mislim da porodica doživljava veliki stres zbog svega što se dešava, nije još potrebno da čitaju neistine i gluposti.

Siniši Mihajloviću je 2019. godine dijagnostikovan oblik akutne leukemije. Srpski stručnjak je odmah krenuo na lečenje hemioterapijama, koje su dale rezultata, pa se ubrzo vratio na klupu "Bolonje".

Prethodnih nekoliko meseci odnosno od 7. septembra od kada je dobio otkaz u "Bolonji" nije se pojavljivao u javnosti, ali je pre deset dana prisustvovao promociji knjige Zdenjeka Zemana, dobro raspoložen i nasmejan, čak je održao i kratak govor, posle kojeg je dobio aplauz.

Kako piše "Sportal", bivši trener Bolonje i dalje je u bolnici, svestan teške situacije, ali je i uplakan i zabrinut zbog sebe i svoje porodice.

Više Mihinih prijatelja, naravno kao anonimni u razgovoru za pomenuti portal, otkrili su u kakvom je stanju prvak Evrope i sveta iz vremena dok je bio fudbaler "Crvene zvezde".

- Siniša je u bolnici, svestan, budan. Nije u komi kao što neki objavljuju, niti je bio u komi. Danas je čak bolje nego juče i prekjuče, ali je i dalje u Božjim rukama. Može da živi još 10 dana, a može i 30 godina. Takva je bolest. On je toga svestan, toga je svesna i njegova porodica - ovako su govorili Mihini prijatelji.

Podsetimo, Mihajlović se ovog leta vratio na klupu "Bolonje" nakon druge runde lečenja protiv leukemije koja se vratila dve godine nakon presađivanja koštane srži i hemioterapija.

Izvor: Novosti.rs/Žurnal.rs
Foto: ariannamihajlovic/Instagram

Pogledajte još